ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονητής Νιούελς στο SPORT24: "Πάντα μου άρεσε ο Σολδάνο, αλλά να περιμένουμε"

Franco Soldano of Argentina's Boca Juniors, left, and Leonel Miranda of Argentina's Racing Club battle for the ball during a Copa Libertadores quarterfinal first leg soccer match at the Presidente Peron stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, Dec. 16, 2020. (AP Photo/Gustavo Garello)
Ο Φράνκο Σολδάνο σε προσπάθειά του στις 16/12/2020, στον προημιτελικό του Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Μπόκα - Ρασίνγκ Κλουμπ Ⓒ 2020 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Ο Φράνκο Σολδάνο φημολογείται πως θα φύγει από τη Μπόκα, η οποία όμως δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες διακοπής του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό. Στη... γωνία η Νιούελς, τι δηλώνει στο SPORT24 ο προπονητής της.

Τις τελευταίες ώρες στην Αργεντινή ο Φράνκο Σολδάνο παρουσιάζεται φευγάτος από τη Μπόκα. Σημειώνεται πως ο 26χρονος επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακός θα φύγει από τους "χενέισες", οι οποίοι θα προβούν στη διακοπή του δανεισμού του από τους "ερυθρόλευκους".

Πάντως μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι της Μπόκα δεν έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία, να μιλήσουν με τον Ολυμπιακό για τον τερματισμό της συνεργασίας τους με τον Αργεντινό επιθετικό.

Στη... γωνία, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Αργεντινών βρίσκεται η Νιούελς, η οποία ενδιαφέρεται για τον παίκτη που έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2023. Το SPORT24 μίλησε με τον τεχνικό της Νιούελς, Φρανκ Κουντέλκα, ο οποίος απάντησε στην ερώτηση για το αν θέλει να πάρει στην ομάδα του τον Σολδάνο.

"Η αλήθεια είναι πως πάντα μου άρεσε αυτός ο ποδοσφαιριστής, αλλά ειλικρινά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ακόμη. Ας δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα πρώτα...".

Αν η Μπόκα πράγματι αποφασίσει να διακόψει τον δανεισμό του Σολδάνο, τότε όπως φαίνεται η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Νάτσο Σκόκο, πιθανότατα θα ενδιαφερθεί.

Αυτή τη σεζόν ο Σολδάνο έκανε με τη Μπόκα 31 συμμετοχές, με απολογισμό τρία γκολ και δύο ασίστ. Όσο έπαιξε στον Ολυμπιακό μέτρησε εννέα συμμετοχές με ένα τέρμα.

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τη Μπόκα τον Αύγουστο του 2020 για τον ετήσιο δανεισμό του Σολδάνο, ενώ μπήκε οψιόν αγοράς του 5 εκατ. ευρώ.

ⓒ 2020 Gustavo Garello/Associated Press

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ