ΑΕΚ

Προπονητής εθνικής Πολωνίας για Κριχόβιακ: "Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω του"

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ
Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της εθνικής Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ και γύρω του να χτιστεί η ομάδα.

Σε πολωνικό ΜΜΕ μίλησε ο προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, ο οποίος βρέθηκε πριν μερικές ημέρες στην Αθήνα για να παρακολουθήσει από κοντά τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ και τον Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι μίλησε τόσο με τον πρόεδρο της ομάδας, όσο και τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ, που τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα του Κριχόβιακ, τον οποίο οι κιτρινόμαυροι θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

"Μίλησα με τους παίκτες, με τον προπονητή, τον πρόεδρο της, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, τον Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο θυμάμαι από το πέρασμά του από τη Μπολόνια. Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Κριχόβιακ. Θέλουν πολύ να τον κρατήσουν.

Τώρα εκείνος πρέπει να πάρει αποφάσεις. Θα έχει μεγάλες προοπτικές στην Αθήνα σίγουρα. Η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της γήπεδο τον Αύγουστο. Θα έχει τις πιο ωραίες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα", σχολίασε ο Μίχνιεβιτς.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ