ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Προκριματικά Μουντιάλ: Συνέχισαν με νίκες Αργεντινή και Ουρουγουάη

Οι παίκτες της Αργνετινής πανηγυρίζουν ένα γκολ που πέτυχαν κόντρα στη Χιλή για τα προκριματικά του Μουντιάλ
Οι παίκτες της Αργνετινής πανηγυρίζουν ένα γκολ που πέτυχαν κόντρα στη Χιλή για τα προκριματικά του Μουντιάλ Ⓒ 2022 JAVIER TORRES / POOL AFP / AP IMAGES

Η Αργεντινή έβαλε περαιτέρω εμπόδια στην προσπάθεια της Χιλής να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ, ενώ η Ουρουγουάη έκανε ένα μικρό βήμα πρόκρισης, μετά τη νίκη της επί της Παραγουάης.

Τυπικής διαδικασία ήταν ο αγώνας για την Αργεντινή στην έδρα της Χιλής, μιας και η αλμπισελέστε έχει τσεκάρει ήδη το εισιτήριό της για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος δεν κάθισε στον πάγκο λόγω κορονοϊού, κατάφεραν να κερδίσουν και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή τους. Ο κάπτεν της ομάδας ήταν ο Άνχελ Ντι Μαρία και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό τέρμα στο 10ο λεπτό.

Η Χιλή μείωσε ισοφάρισε προσωρινά με τον Μπρέρετον στο 21', με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 34ο λεπτό, παρά τις προσπάθειες της Χιλής να πάρει κάτι από το ματς.

Νωρίτερα, η Ουρουγουάη πέρασε από την έδρα της Χιλής με 1-0, χάρη στο γκολ του Λουίς Σουάρες, έπειτα από ασίστ του Γκοντίν στο 50'. Με αυτό το γκολ η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Η 15η αγωνιστική

Η βαθμολογία του προκριματικού ομίλου της Νότιας Αμερικής

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ