ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Μουντιάλ: Ο Λίνγκαρντ ήταν αρκετός για την Αγγλία κόντρα στην Ανδόρα

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ της Αγγλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ανδόρα για τον 9ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τζέσε Λίνγκαρντ της Αγγλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ανδόρα για τον 9ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Η Αγγλία έκανε το χρέος της απέναντι στην Ανδόρα κι έφτασε σε εύκολη νίκη με 4-0 για την 5η αγωνιστική των προκριματικών ομίλων της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η Αγγλία επιβλήθηκε με 4-0 της Ανδόρας, σημειώνοντας τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, για την 5η αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Τζέσε Λίνγκαρντ, ο οποίος άρχισε βασικός και σημείωσε δύο γκολ.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μεταξύ των 11 αλλαγών του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σε σχέση με τον αγώνα στην Ουγγαρία, όπου η φιναλίστ του Euro 2020 επικράτησε με το ίδιο σκορ. Στο 18ο λεπτό ο Λίνγκαρντ έκανε το 1-0 και στη συνέχεια τα "τρία λιοντάρια" είχαν το πάνω χέρι, ωστόσο δεν τα κατάφερναν στην τελική προσπάθεια.

Η είσοδος των Χάρι Κέιν, Τζακ Γκρίλις και Μέισον Μάουντ με τη συμπλήρωση μιας ώρας βοήθησε την Αγγλία να φτάσει σε άλλα τρία γκολ. Ο αρχηγός της ομάδας σκόραρε με πέναλτι, ο Λίνγκαρντ έκανε δύο τα δικά του, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπουκαγιό Σακά.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Τα highlights και η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Βουλγαρία - Λιθουανία 1-0

Τα highlights και η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Λευκορωσία - Ουαλία 2-3

Τα highlights και η βαθμολογία του 9ου ομίλου

Αλβανία - Ουγγαρία 1-0

Αγγλία - Ανδόρα 4-0

Τα highlights και η βαθμολογία του 10ου ομίλου

Ισλανδία - Βόρεια Μακεδονία 2-2


TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ