ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Προκαλεί ερωτηματικά"

"Προκαλεί ερωτηματικά"
Νικοπολίδης για Γιώργο

Καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ για την τιμωρία του Νικοπολίδη. Κανονικά προπονήθηκαν Λεντέσμα, Ντομί

Ένα συμβάν που δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα και για το οποίο δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη ο Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος προκλήθηκε από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.
Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ βάλλει κατά της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, για τη στάση της οποίας τονίζει πως προκαλεί ερωτηματικά στη φίλαθλη κοινή γνώμη. Παράλληλα, στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του διεθνούς πορτιέρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" Για μία ακόμα φορά, κατά τη φετινή περίοδο, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League αποδεικνύει, με τις αποφάσεις της, ότι όχι μόνο δεν συμβάλλει στην βελτίωση του κλίματος αξιοπιστίας στο Πρωτάθλημα, αλλά αντίθετα το μόνο που πετυχαίνει, είναι να προκαλεί ερωτηματικά στη φίλαθλη κοινή γνώμη.

Τελευταίο δείγμα της παραπάνω διαπίστωσης, αποτελεί η σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης του Αντώνη Νικοπολίδη, ενός ποδοσφαιριστή που όχι μόνο κοσμεί με την παρουσία, το ήθος και την προσφορά του το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ούτε έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα με την συμπεριφορά του μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Είναι πραγματικά κρίμα...".

Κανονικά Λεντέσμα και Ντομί
Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας γυμνάστηκαν την Πέμπτη (28/2) στις 17:00. Οι Τοροσίδης και Μπελούτσι ακολούθησαν το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκαναν το ατομικό τους πρόγραμμα προπόνησης. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Λεντέσμα και Ντομί, ενώ ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Γκαλέτι. Την Παρασκευή (29/2), οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στις 18:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.











TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ