ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Πρώην σύζυγος Μαραντόνα: "Αν τον έβλεπες πού πέθανε, θα πέθαινες κι εσύ"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με την πρώην σύζυγό του, Κλάουντια Βιγιαφάνιε
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με την πρώην σύζυγό του, Κλάουντια Βιγιαφάνιε ASSOCIATED PRESS

Ο Όσκαρ Ρουτζέρι, φίλος και πρώην συμπαίκτης του Ντιέγκο Μαραντόνα, αποκάλυψε στο "ESPN" την ατάκα της πρώην συζύγου του θρύλου του ποδοσφαίρου για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής του.

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα σε ηλικία 60 ετών από ανακοπή καρδιάς σκόρπισε θλίψη και συγκίνηση σε όλο τον κόσμο. Ο -κατά πολλούς- κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών έφυγε από τη ζωή, αλλά άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, μία εβδομάδα μετά τον χαμό του, υπάρχουν πολλά κι αναπάντητα ερωτήματα όσον αφορά στην ιατρική περίθαλψη που έλαβε, αλλά και στις συνθήκες διαβίωσης. Μάλιστα, ο φίλος και πρώην συμπαίκτης του "Ντιεγκίτο", Όσκαρ Ρουτζέρι αποκάλυψε σε εκπομπή του "ESPN" την ατάκα της Κλάουντια Βιγιαφάνιε, πρώην συζύγου του Μαραντόνα για τις άθλιες συνθήκες που ζούσε το τελευταίο διάστημα.

"Εχθές μίλησα με την Κλάουντια και μου είπε: 'Φίλε, αν έμπαινες μέσα και έβλεπες πού πέθανε ο Ντιέγκο, θα πέθαινες κι εσύ. Δεν ξέρω αν είναι σωστό που το είπα, αλλά η Κλάουντια γνωρίζει πως το λέω από την καρδιά μου. Δεν ήθελα να την ρωτήσω κάτι περισσότερο. Πονάμε όλοι. Δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν", ήταν το σχόλιο του Ρουτζέρι.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (01/12) έγινε γνωστό πως ο γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, έκανε αίτημα να μη μπει στη φυλακή, παρότι δεν του έχουν απαγγελθεί μέχρι στιγμής κατηγορίες για τον θάνατο του.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ