SPORTS & GOSSIP

Πρώην σύντροφος Γκιγκς: "Με απάτησε με 12 γυναίκες, το lockdown μαζί του ήταν κόλαση"

Ο Ράιαν Γκιγκς ως προπονητής της Εθνικής Ουαλίας
Ο Ράιαν Γκιγκς ως προπονητής της Εθνικής Ουαλίας © 2020 ANTON UZUNOV/ASSOCIATED PRESS

Η πρώην σύντροφος του Ράιαν Γκιγκς, Κέιτ Γκρέβιλ, όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη, την ημέρα που κατήγγειλε στην αστυνομία τον άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κακοποίηση, αποκάλυψε πως την απάτησε με 12 γυναίκες, ενώ για χρόνια διατηρούσε παράλληλες σχέσεις.

Συνεχίζεται η δικαστική υπόθεση της οποίας κεντρικό πρόσωπο είναι ο 48χρονος Ράιαν Γκιγκς. Αν και ο άλλοτε άσος διένυσε μία θρυλική πορεία στα γήπεδα, ζώντας μεγάλες στιγμές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Ουαλίας, μετά την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους βρίσκεται στην επικαιρότητα για τους λάθος λόγους.

Ο 48χρονος έχει καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς η πρώην σύντροφός του, Κέιτ Γκρέβιλ, τον κατήγγειλε για σωματική και ψυχολογική βία τόσο εις βάρος εκείνης, όσο και εις βάρος της αδερφής της.

Την τέταρτη ημέρα της διαδικασίας παρουσιάστηκε ένα video από τη νύχτα που γυναίκα πήγε στην αστυνομία, καταγγέλλοντάς τον για χτύπημα στο κεφάλι. Στο εν λόγω video η Γκρέβιλ, δήλωσε στους αστυνομικούς πως αποκάλυψε πως ο Γκιγκς τα τελευταία έξι χρόνια διατηρούσε παράλληλες σχέσης, τονίζοντας πως "με απατούσε τα τελευταία έξι χρόνια με 10 ή 12 γυναίκες. Κάθε φορά έβρισκα κάτι ακόμα χειρότερο. Έβρισκα το iPad του, το κράτησα όλο για μένα για δύο εβδομάδες. Ήταν σχέσεις που συνεχίζονταν συνεχώς από το 2014".

Οι κατηγορίες εις βάρος του Ουαλού παλαίμαχου επιθετικού αφορούν μία περίοδο τριών ετών, από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, με την Κέιτ Γκρέβιλ να τον έχει βάλει σε κάδρο σε αρκετά περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς.

Μεταξύ άλλων, από τη δίκη έγινε γνωστό πως η Κέιτ υπέστη κρίσεις πανικού κατά τη διάρκεια του lockdown, ενώ είπε ψέματα στον Γκιγκς ότι ανιχνεύτηκαν καρκινικά κύτταρα, ώστε να δικαιολογήσει το ότι δεν μπορεί να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

"Ήταν μία ζωντανή κόλαση", είπε κλαίγοντας η Κέιτ για την περίοδο του lockdown και πρόσθεσε: "Ένιωσα σαν να έχανα το μυαλό μου. Έπαθα κρίσεις πανικού. Ήταν μια φρικτό για μένα. Ήταν ένας κακοποιητικός φαύλος κύκλος που με έκανε να νιώθω ανασφάλεια. Συνέχισα να γυρίζω πίσω, συνέχιζε να υπόσχεται. Με έκανε να πιστέψω ότι δεν θα το έκανε ξανά και, ανόητα, επέστρεψα. Ντρέπομαι πολύ για αυτό, αλλά το έκανα".

TAGS SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ