ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Πρώην μάνατζερ Μαραντόνα: "Άφησε τον εαυτό του να φύγει"

 Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της Νάπολι, στις 10 Μαΐου του 1987
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της Νάπολι, στις 10 Μαΐου του 1987 AP

Ο Στέφανο Τσέσι, πρώην μάνατζερ και φίλος του Ντιέγκο Μαραντόνα, μίλησε στην Ιταλία για το χαμό του 60χρονου Αργεντινού τονίζοντας πως το τελευταίο διάστημα είχε "παρατήσει" τον εαυτό του σωματικά και ψυχικά.

Ο μάνατζερ και φίλος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Στέφανο Τσέσι, μίλησε στο "Radio Kiss Kiss" στην Ιταλία για το χαμό του 60χρονου Αργεντινού την Τετάρτη το απόγευμα που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ. Αυτό που έκανε εντύπωση από τα λεγόμενα του ήταν το γεγονός πως υποστήριξε ότι ο Αργεντινός το τελευταίο διάστημα είχε "παρατήσει" τον εαυτό του σωματικά και ψυχικά.

"Υπάρχει μια έρευνα για το θάνατο του Ντιέγκο και οι άνθρωποι δείχνουν τώρα τι θα μπορούσε να γίνει, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να επεκταθεί σε όλη του τη ζωή" είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Ντιέγκο ήταν πάντα μόνος: οι άνθρωποι πάντα είχαν στο μυαλό τους μόνο τον Μαραντόνα. Ο Ντιέγκο σταμάτησε να είναι Ντιέγκο όταν έγινε 17 ετών. Ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί ως άτομο, γιατί ήταν εύθραυστος, γεμάτος ανασφάλειες, ταπεινός και καλός. Έχω 20 χρόνια υπέροχες αναμνήσεις".

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του ο Μαραντόνα άφησε τον εαυτό του το τελευταίο διάστημα: "Πρόσφατα άφησε τον εαυτό του να φύγει, σωματικά και ψυχικά. Νομίζω ότι ήταν κουρασμένος και άφησε τον εαυτό του να πεθάνει, δεν ήθελε πλέον να ζήσει".

Ενώ συνέχισε αναφορικά με όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με την κληρονομιά του: "Το οικογενειακό χάος που περιβάλλει τον Ντιέγκο σήμαινε ότι δεν είχε ποτέ πραγματική ειρήνη. Ακόμα και τώρα που είναι νεκρός, εξακολουθούν να βγάζουν ο ένας τα μαλλιά του άλλου. Τουλάχιστον τώρα μπορεί να είναι με εκείνους που αγαπούσε περισσότερο, τη μητέρα και τον πατέρα του. Τώρα ο Ντιέγκο βρήκε την ειρήνη".

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ