ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Πρώην ατζέντης Νεϊμάρ: "Δεν φεύγει από την Παρί αν δεν κατακτήσει το Champions League"

Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό
Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό © 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο πρώην ατζέντης του Νεϊμάρ, Βάνγκερ Ριμπέιρο, υποστήριξε πως το όνειρό του Βραζιλιάνου επιθετικού είναι να κατακτήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν το Champions League, τονίζοντας πως μέχρι αυτό να συμβεί θα μείνει στο Παρίσι.

Τα σενάρια που αφορούν στο μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν πολλά. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την παριζιάνικη ομάδα μέχρι το 2025, ενώ σύμφωνα με την Equipe υπήρχε οψιόν για αυτόματη επέκταση για άλλα δύο χρόνια.

Ο άλλοτε επιθετικός της Μπαρτσελόνα ήταν από τους παίκτες που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στο στόχαστρο των φιλάθλων της ομάδας. Ο αποκλεισμός από το Champions League έφερε δυσαρέσκεια στον κόσμο των Παριζιάνων, οι οποίοι οραματίζονται τη φετινή σεζόν να δουν την Παρί στην κορυφή της Ευρώπης.

Πρόκειται μάλιστα, για ένα από τα όνειρα του Νεϊμάρ, όπως αποκάλυψε ο πρώην ατζέντης του 30χρονου, Βάνγκερ Ριμπέιρο, ο οποίος μιλώντας στο GOAL τόνισε πως δεν πρόκειται ο Βραζιλιάνος διεθνής να φύγει από το Παρίσι αν πρώτα δεν κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τη φανέλα των Παριζιάνων.

"Ο Νεϊμάρ έχει ένα όνειρο: να κατακτήσει το Champions League με την Παρί. Παρά όλες τις φήμες για πιθανή αποχωρήση, έχει μεγάλο κίνητρο και δεν θα σταματήσει μέχρι να το πετύχει

Φυσικά μου αρέσει το πρότζεκτ της Παρί. Κάθε χρόνος που περνά, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί βελτιώνει την ομάδα με κάθε τρόπο. Μόλις τελείωσαν το προπονητικό κέντρο, το οποίο θα είναι ένα από τα καλύτερα. Και τώρα θέλει να έχει τους καλύτερους Γάλλους παίκτες στην Παρί".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ