SERIE A

Πρόεδρος Τζένοα: "Δεν πρέπει να γίνει ο αγώνας με την Τορίνο, 10 παίκτες είναι θετικοί στον κορονοϊό"

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Τζένοα
Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Τζένοα AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, μετά τα 14 θετικά κρούσματα κορονοϊού, ζήτησε, όπως εξηγεί στο Gazzetta dello Sport, να μην πραγματοποιηθεί ο αγώνας των "τζαλομπλού" με την Τορίνο στις 3 Οκτωβρίου.

Ο κορονοϊός αποδεκάτισε τη Τζένοα, καθώς όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη (29/9) οι "τζαλομπλού", μετρούν πλέον 14 επιβεβαιωμένα κρούσματα, εκ των οποίων τα δέκα αφορούν παίκτες και τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη του προσωπικού τιμ.

Αν και η Serie A θα συνεχιστεί κανονικά, ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, όπως υποστήριξε στο Gazzetta dello Sport, θεωρεί ότι η πανδημία του κορονοϊού έχει "γονατίσει" το σύλλογό του. Ο ίδιος απευθύνει έκκληση για κοινή λογική και ζητάει να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για τις 3 Οκτωβρίου αναμέτρηση κόντρα στην Τορίνο:

"Γνωρίζουμε ότι πάνω απ 'όλα υπάρχει ο κανόνας της κοινής λογικής και ότι σε αυτές τις συνθήκες το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί. Επίσης επειδή μέχρι στιγμής οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν χάσει την ενέργειά τους, που θεωρώ θεμελιώδη: εκτός από τον υψηλό αριθμό των παικτών που είναι θετικοί, δεν μπορούμε καν να προπονηθούμε και με αυτούς που είναι αρνητικοί. "

"Το μόνο πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθήσουμε, είναι η κοινή λογική και δε νομίζω ότι θα αποτελέσει σκάνδαλο το να μην παιχτεί ένας αγώνας κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ελπίζω ότι θα ανακάμψουμε γρήγορα και αυτό, επαναλαμβάνω, αυτό είναι μια μεμονωμένη υπόθεση", τόνισε ο Πρετσιόζι.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ