ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδία της Γουϊνέας για τον Αγκιμπού: "Περήφανος, μην ξεχνάς ποτέ τις συμβουλές μου"

Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει με τα ερυθρόλευκα
Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει με τα ερυθρόλευκα INTIME

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδία της Γουϊνέας, Αντόνιο Σουαρέ, δήλωσε περήφανος για την πρόοδο του Αγκιμπού Καμαρά στον Ολυμπιακό, με αφορμή την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Αγκιμπού Καμαρά πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στην οποία οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1.

Ο 22χρονος διεθνές μεσοεπιθετικός της Γουϊνέας σημείωσε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, ενώ μοίρασε ασίστ στο πρώτο γκολ του Μασούρα. Η εμφάνισή του "προκάλεσε" τα θετικά σχόλια του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδία της χώρας, Αντόνιο Σουμαρέ, ο οποίος αναφέρθηκε στον ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων με τα καλύτερα λόγια.

Ο Αντόνιο Σουμαρέ ανέφερε στην ανάρτησή του: "Είμαι πολύ περήφανος για την πορεία του Αγκιμπού Καμαρά με τον Ολυμπιακό. Χάρη στο γκολ του και την ασίστ του κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος του είναι πρωτοπόρος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μην ξεχνάς ποτέ τις συμβουλές μου και συνεχίσεις να εργάζεσαι για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ