ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόεδρος Γκάνας: "Ήρθε η ώρα για εκδίκηση απέναντι στην Ουρουγουάη"

Οι παίκτες της εθνικής Γκάνας
Οι παίκτες της εθνικής Γκάνας @ 2022 SUNDAY ALAMBA / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γκάνας, Κουρτ Οκράκου, στην πρώτη του αντίδραση μετά την κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ, θυμήθηκε τον προημιτελικό με την Ουρουγουάη για το 2010, τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα για να πάρουν την εκδίκησή τους.

Η Γκάνα κληρώθηκε στον όγδοο όμιλο για τους ομίλους του Μουντιάλ, μαζί με Πορτογαλία, Ουρουγουάη και Νότια Κορέα και στο μυαλό των ανθρώπων της αφρικανικής χώρας ήρθε ο ιστορικός προημιτελικός του Μουντιάλ του 2010 στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.

Εκεί η Γκάνα έφτασε μια ανάσα από το να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης και να γίνει η πρώτη αφρικανική χώρα που φτάνει τόσο ψηλά, όμως το χέρι του Λουίς Σουάρες απέτρεψε πάνω στη γραμμή ένα βέβαιο γκολ της Γκάνας, με τον Γκιάν να αστοχεί όμως από την άσπρη βούλα.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γκάνας, Κουρτ Οκράκου είπε στο αφρικανικό bbc: "Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα για εκδίκηση. Πιστέψαμε ότι είχαμε κερδίσει εκείνο το ιδιαίτερο παιχνίδι με εκείνη την επέμβαση του Σουάρες. Είναι πολύ ενδιαφέρον για εμάς να παίξουμε ξανά εναντίον τους, προφανώς με στοργικές μνήμες, αυτή τη φορά".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ