ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόεδρος Αλτάι: "Σύντομα θα τελειώσει η μεταγραφή του Χατζηγιοβάνη"

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σε φάση από το ματς με τον Ολυμπιακό | 11 Απριλίου 2021
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σε φάση από το ματς με τον Ολυμπιακό | 11 Απριλίου 2021 EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Αλτάι, Ουζκγούρ Εκμετσίογλου, δήλωσε πως η ομάδα του βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται η Αλτάι σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου της Τουρκίας στο περιθώροιο της Γενικής Συνέλευσης της ομοσπονδίας της Τουρκίας.

Ο Ουζγκούρ Εκμετσίογλου υποστήριξε πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του βαδίζει εξαιρετικά λέγοντας μεταξύ άλλων: "Το ρόστερ συμπληρώνεται, ο Μάρτιν Ροντρίγκες έρχεται, ο Μπάμπα ήρθε, η μεταγραφή του Αναστάσιου από τον Παναθηναϊκό σύντομα θα έχει τελειώσει. Θα πάρουμε επίσης έναν επιθετικό κι έναν τερματοφύλακα, αλλά θα τους κρατήσουμε κρυφούς"

Ανέβηκε η Αλτάι, δεν έχει πει το ναι ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SPORT24 όμως ναι μεν η Αλτάι τις τελευταίες μέρες έχει επανέλθει με μια νέα πρόταση, κοντά στο 1,5 που θέλει ο Παναθηναϊκός, και πιέζει όσο το δυνατόν περισσότερο για να ολοκληρωθεί άμεσα το θέμα αλλά στο τριφύλλι ακόμα δεν έχουν πει το ναι. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση και κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα συμβεί αυτό παρά τα όσα λέγονται στη γειτονική χώρα.

Ο Γιοβάνοβιτς πιστεύει αρκετά στον Χατζηγιοβάνη, θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του τριφυλλιού και να δουλέψει μαζί του καθώς θεωρεί πως είναι ο πλέον αξιόπιστος εξτρέμ που διαθέτουν οι πράσινοι. Οπότε αυτή τη στιγμή έχουμε από τη μια την Αλτάι που ναι μεν έχει ανέβει οικονομικά, δεν έχει φτάσει ακόμα το 1,5 εκ. ευρώ, και από την άλλη τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή του που πιστεύουν αρκετά στον 24χρονο εξτρέμ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ