EUROPA LEAGUE

Πρόεδρος Άιντραχτ: "Θα είμαστε πάνω από 3.000 στο Λονδίνο, θα τα καταφέρουμε"

Οι οπαδοί της Άιντραχτ στο Καμπ Νου απέναντι στην Μπαρτσελόνα
Οι οπαδοί της Άιντραχτ στο Καμπ Νου απέναντι στην Μπαρτσελόνα © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο πρόεδρος της Άιντραχτ, Πέτερ Φίσερ, δήλωσε πως στο Λονδίνο θα υπάρχουν πάνω από 3.000 οπαδοί της Άιντραχτ για το ματς με την Γουέστ Χαμ. Προανήγγειλε πάρτι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η Άιντραχτ φιλοξενείται από την Γουέστ Χαμ (28/4, 22:00, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24) στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Europa League. Τα σφυριά έχουν δώσει 3.000 εισιτήρια στους οπαδούς των αετών, ενώ έχουν ανακοινώσει μέτρα, ώστε να αποφευχθεί απόβαση τύπου Βαρκελώνης.

Ο πρόεδρος της Γερμανικής ομάδας, Πέτερ Φίσερ, δεν πτοήθηκε και δήλωσε: "Θα είμαστε πάνω από 3.000, θα τα καταφέρουμε. Δεν θα μας το στερήσουν, όπου και να παίζουμε στην Ευρώπη. Θα συγκεντρωθούμε, δεν ξέρω πού. Γιατί όχι μπροστά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ".

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ αναμένονται περίπου 10.000 οπαδοί της Άιντραχτ στο Λονδίνο ενόψει του παιχνιδιού. Η Γουέστ Χαμ έχει ανακοινώσει πως φίλοι της που θα πωλούν εισιτήρια σε Γερμανούς θα τιμωρούνται, ενώ οπαδοί των αετών που δεν θα βρίσκονται στο προκαθορισμένο σημείο του Ολυμπιακού Σταδίου για τους φιλοξενουμένους θα αποβάλλονται ακόμη και με νόμιμο εισιτήριο.

Στόχος της Γουέστ Χαμ είναι να αποφευχθεί ό,τι συνέβη στο Καμπ Νόου, όταν περίπου 30.000 οπαδοί της Άιντραχτ έκαναν απόβαση στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα.

TAGS EUROPA LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ