PREMIER LEAGUE

Premier League: Τυχαίοι έλεγχοι σε φιλάθλους για τεστ κορονοϊού ή πιστοποιητικά εμβολιασμών

Οι φίλαθλοι της Μαντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ πριν από την αναμέτρηση με την Έβερτον
Οι φίλαθλοι της Μαντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ πριν από την αναμέτρηση με την Έβερτον © 2021 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Premier League ετοιμάζεται να ανοίξει αυλαία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τη διοργανώτρια αρχή να ενημερώνει πως θα διενεργούνται τυχαίοι έλεγχοι στους φιλάθλους για τεστ κορονοϊού ή για το αν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και η Premier League θα κάνει σέντρα για την αγωνιστική περίοδο 2021/22 την Παρασκευή (13/8) με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και την Άρσεναλ.

Ο κόσμος ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα έπειτα από το παρών που έδωσε στο EURO 2020. Ωστόσο, τα μετρά θα συνεχίσουν να υφίστανται, με τη μόνη αλλαγή να εντοπίζεται στον τρόπο που θα γίνονται οι έλεγχοι των οπαδών κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Για την ακρίβεια, πλέον δεν θα απαιτείται από κανέναν φίλαθλο να επιδεικνύει πριν την είσοδό του στο γήπεδο το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το αρνητικό τεστ Covid, στο οποίο υποβλήθηκε πριν από 48 ώρες, αλλά αντίθετα, η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι θα επιδίδεται σε ελέγχους σε ανυποψίαστο χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι οι έλεγχοι κορονοϊού απέτυχαν στο EURO 2020, όταν χιλιάδες οπαδοί εισέβαλαν στις πύλες στο Γουέμπλεϊ πριν από την τελική μεταξύ της Αγγλίας με την Ιταλία.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ