PREMIER LEAGUE

Premier League: Αναβλήθηκε το Έβερτον - Σίτι λόγω κορονοϊού

Ο Ρόντρι και ο Ιβόμπι στην αναμέτρηση της Έβερτον με την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League.
Ο Ρόντρι και ο Ιβόμπι στην αναμέτρηση της Έβερτον με την Μάντσεστερ Σίτι PETER BYRNE/PA VIA AP

Η προγραμματισμένη για τις 22.00 αναμέτρηση ανάμεσα σε Έβερτον και Σίτι για την 16η αγωνιστική της Premier League οδηγήθηκε σε αναβολή καθώς παίκτες της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Απόψε στις 22.00 είχε προγραμματιστεί το παιχνίδι στο "Γκούντισον Παρκ" ανάμεσα σε Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι για την 16η αγωνιστική της Premier League. Η αναμέτρηση ωστόσο οδηγήθηκε σε αναβολή, καθώς παίκτες των "πολιτών" βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Όπως ανακοίνωσε η Σίτι, μετά τα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της, προέκυψαν επιπλέον θετικά δείγματα μετά τα τέσσερα που είχαν αναφερθεί τα Χριστούγεννα (μεταξύ των οποίων αυτά των Γουόκερ και Ζεζούς).

"Με βάση τις ιατρικές συμβουλές, η Premier League, σε συνεννόηση με τα δύο κλαμπ, αποφάσισε να αναβάλει τον αγώνα" σημείωσε η ομάδα του Μάντσεστερ, η οποία πρόσθεσε πως το γήπεδο στο οποίο προπονείται η πρώτη ομάδα θα μείνει κλειστό για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Η Έβερτον βρίσκεται δεύτερη στην κατάταξη με 29 βαθμούς, στο -3 από την πρώτη Λίβερπουλ, ενώ η Σίτι με αγώνα λιγότερο είναι 6η με 26 βαθμούς.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ