PREMIER LEAGUE

Premier League: Πέμπτη σερί νίκη για Σίτι, η Λέστερ πλήγωσε τον Ρανιέρι

Ο Ιλκάι Γκιουντογκάν πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Ιλκάι Γκιουντογκάν πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 28 Νοεμβρίου 2021 @2021 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε τη φόρμα που βρίσκεται στο τελευταίο διάστημα καθώς νίκησε με 2-1 την Γουέστ Χαμ και έφτασε τις πέντε σερί επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις. Τρίποντο για την Λέστερ, που επικράτησε με 4-2 της Γουότφορντ του Ρανιέρι.

Μετά από τις Μπριζ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον και Παρί Σεν Ζερμέν, η Γουέστ Χαμ έγινε το πέμπτο διαδοχικό θύμα της Μάντσεστερ Σίτι, με την πρωταθλήτρια Αγγλίας να διανύει περίοδο φόρμας και να το φανερώνει και απέναντι στους Λονδρέζους, επικρατώντας με σκορ 2-1 σε ένα ματς που διεξήχθη υπό χιονόπτωση στο Έτιχαντ.

Ο Γκιουντογκάν έβαλε μπροστά στο σκορ τους πολίτες στο 33ο λεπτό με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής (έφτασε τα 15 γκολ χωρίς εκτέλεση πέναλτι σε 37 εμφανίσεις του από την αρχή της περασμένης σεζόν στην Premier League, τα περισσότερα από κάθε αλλο μέσο) και ο Ζεσούς κλείδωσε το τρίποντο με σουτ στο 90', για να πετύχει το γκολ της τιμής για τα σφυριά ο Λαντσίνι στο 90+4', διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ των γαλάζιων του Μάντσεστερ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Γκιουντογκάν, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζεσούς, Μαχρέζ, Στέρλινγκ (87' Φερναντίνιο)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ντόουσον, Ζούμα, Κρέσγουελ (61' Τσουφάλ), Τζόνσον, Σούτσεκ, Ράις, Μαζουακού (74' Μπόουεν), Φορνάλς, Μπενραχμά (59' Λαντσίνι), Αντόνιο

Στο "King Power Stadium" η Λέστερ είχε για ηγέτη στην επίθεση τον Τζέιμι Βάρντι που σκόραρε δις (φτάνοντας τα 93 γκολ στην Premier League από τότε που έκλεισε τα 30 του χρόνια) και επιβλήθηκε 4-2 της Γουότφορντ, στην επιστροφή του Ρανιέρι στο γήπεδο όπου πανηγύρισε πριν πέντε χρόνια την κατάκτηση του ιστορικού πρωταθλήματος των αλεπούδων, ενώ στο Λονδίνο η Μπρέντφορντ λύγισε με 1-0 την Έβερτον υποχρεώνοντάς την να διευρύνει το αρνητικό σερί της στο πρωτάθλημα σε επτά παιχνίδια.


Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Άρσεναλ - Νιούκαστλ 2-0

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον 4-0

Νόριτς - Γουλβς 0-0

Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα 1-2

Μπράιτον - Λιντς 0-0

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΛΕΣΤΕΡ ΕΒΕΡΤΟΝ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ