ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πούκι συνεχίζει να είναι πρώτος σκόρερ και στη μεγάλη κατηγορία

Chelsea's Kurt Zouma, left, and Norwich City's Teemu Pukki battle for the ball during the English Premier League soccer match between Norwich City and Chelsea at the Carrow Road Stadium, Norwich, England. Saturday, Aug, 24 2019. (Joe Giddens/PA via AP)
Chelsea's Kurt Zouma, left, and Norwich City's Teemu Pukki battle for the ball during the English Premier League soccer match between Norwich City and Chelsea at the Carrow Road Stadium, Norwich, England. Saturday, Aug, 24 2019. (Joe Giddens/PA via AP) AP

Ο Τεέμου Πούκι μετά την αναμέτρηση της Νόριτς με την Τσέλσι σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας των πρώτων σκόρερ της Premier League.

Η Τσέλσι πήρε την εκτός έδρας νίκη από την Νόριτς με 3-2 με τον Φινλανδό, Τεέμου Πούκι και να σκοράρει και να δίνει ασίστ στο ματς στα δύο γκολ που βρήκε η ομάδα του.

Το ενδιαφέρον στην περίπτωση του 29χρονου επιθετικού των νεοφώτιστων "καναρινιών" είναι πως ήδη κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της Premier League

Ο Πούκι που στο παρελθόν είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό και έφτασε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ. Με την απόφασή του όμως να παίξει ποδόσφαιρο στην Αγγλία, δικαιώνεται στο 100%. Πέρυσι, είχε αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ της Championship με 29 τέρματα.

Φέτος, λοιπόν, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές στη μεγάλη κατηγορία έχει 5 γκολ και βρίσκεται πάνω από τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Άγγλος σταρ της Μάντσεστερ Σίτι έχει βρει δίχτυα 4 φορές μ' ένα ματς λιγότερο. Οι "πολίτες" παίζουν την Κυριακή (25/8) με την Μπόρνμουθ εκτός έδρας και μένει να δούμε αν φορμαρισμένος Στέρλινγκ θα τον ισοφαρίσει ή εάν θα τον προσπεράσει κιόλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ