ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Γκουαρδιόλα προπονητής της χρονιάς στην Premier League

Manchester City's head coach Pep Guardiola, centre, celebrates winning the English Premier League title after the soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad stadium in Manchester, Sunday, May 23, 2021.(AP Photo/Dave Thompson, Pool)
Manchester City's head coach Pep Guardiola, centre, celebrates winning the English Premier League title after the soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad stadium in Manchester, Sunday, May 23, 2021.(AP Photo/Dave Thompson, Pool) @ 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Το βραβείο του προπονητή της χρονιάς στην Premier League για δεύτερη φορά στην καριέρα του κατέκτησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που το αφιέρωσε στους γιατρούς και στις νοσοκόμες σε όλο τον κόσμο.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κατακτήσει ήδη το League Cup και την Premier League και το ερχόμενο Σάββατο θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει ένα εντυπωσιακό τρεμπλ μέσω της κατάκτησης του Champions League, αντιμετωπίζοντας την Τσέλσι σε έναν αγγλικό εμφύλιο που θα λάβει χώρα σε πορτογαλικό έδαφος (Πόρτο).

Ωστόσο, οι συνάδελφοι του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν περίμεναν την έκβαση του τελικού στο "Ντραγκάο" για να βγάλουν την ετυμηγορία τους για τον κορυφαίο προπονητή της χρονιάς στη φετινή Premier League, με την πλειονότητα να επιλέγει τον Καταλανό και να του απονέμει έτσι το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

"Θέλω να το μοιραστώ με τους συναδέλφους μου, αν δεν έχεις δυνατούς ανθρώπους να συναγωνιστείς, δεν μπορείς να γίνεις και εσύ καλύτερος.

Η Premier League είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα στο οποίο έχω βρεθεί ως τώρα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε η Μάντσεστερ Σίτι, μου προσφέρουν τα πάντα", τόνισε ο Γκουαρδιόλα μετά τη βράβευσή του.

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του υπήρχε μάλιστα και μία πολύ τρυφερή στιγμή, με τον τεχνικό των πολιτών -ο οποίος έχασε πρόσφατα τη μητέρα του από κορονοϊό- να αναφέρει πως ένιωθε δίπλα του όλη τη σεζόν τη μητέρα του και να αφιερώνει το βραβείο σε όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες σε κάθε γωνιά του κόσμου για την καθημερινή τους μάχη κατά της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Dave Thompson/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ