PREMIER LEAGUE

Premier League: Μία αγωνιστική στον Τούχελ, μόνο πρόστιμο ο Κόντε για τον καυγά τους

Οι Κόντε και Τούχελ τσακώθηκαν στο Τσέλσι - Τότεναμ | 14 Αυγούστου 2022
Οι Κόντε και Τούχελ τσακώθηκαν στο Τσέλσι - Τότεναμ | 14 Αυγούστου 2022 © 2022 AP PHOTO/IAN WALTON

Ο Τόμας Τούχελ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική μακριά από τον πάγκο της Τσέλσι, ύστερα από τον σοβαρό καυγά που είχε με τον Αντόνιο Κόντε στο πρόσφατο λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ. Μόνο πρόστιμο στον Ιταλό τεχνικό.

Η αρμόδια επιτροπή της FA τιμώρησε με μία αγωνιστική τον Τόμας Τούχελ και με πρόστιμο τόσο τον Γερμανό τεχνικό της Τσέλσι όσο και τον προπονητή της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, για τον καυγά που είχαν στο πρόσφατο ντέρμπι του Λονδίνου.

Οι δύο προπονητές λίγο έλλειψε να έρθουν στα χέρια, με τον Τούχελ να αρπάζει το χέρι του Ιταλού προπονητή έπειτα από το τελευταίο σφύριγμα κι ενώ υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους από νωρίς. Μάλιστα, ο διαιτητής του αγώνα, Άντονι Τέιλορ, τους έδειξε την κόκκινη κάρτα, όπως μπορεί να συμβεί και με τους προπονητές τα τελευταία χρόνια.

Εν τέλει, η συμπεριφορά του Τούχελ κρίθηκε πιο ελεγκτέα με συνέπεια να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, ωστόσο η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, σε περίπτωση που ασκηθεί έφεσο. Το πρόστιμο στον Γερμανό ανέρχεται σε 35.000 λίρες, ενώ στον ομόλογό του μόλις 15.000.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ