ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Premier League: Καλύτερος τερματοφύλακας ο Έντερσον

Manchester City's Ederson Moraes during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium, in Manchester, England, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Ederson Moraes during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium, in Manchester, England, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Έντερσον είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας και για τη φετινή Premier League, θυμίζοντας ότι και πέρυσι βρέθηκε στην κορυφή.

Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στην κορυφή της Premier League, πραγματοποιώντας μια καταπληκτική σεζόν. Ακρογωνιαίος λίθος για την ομάδα ήταν ο τερματοφύλακας Έντερσον, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το "Χρυσό Γάντι" στο αγγλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, έγινε ο δεύτερος γκολκίπερ των Πολιτών που καταφέρνει το back to back μετά τον Τζο Χαρτ.

Ο Έντερσον είχε 18 clean sheets ένα ματς πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και κανείς δεν μπορεί να τον φτάσει. Πέρυσι είχε 16 παιχνίδια που δεν δέχτηκε γκολ. Η σεζόν του Βραζιλιάνου πορτιέρε είναι εντυπωσιακή, η σταθερότητά του ήταν μοναδική και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει την ευτυχία να διαθέτει έναν πορτιέρε παγκόσμιας κλάσης.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ