PREMIER LEAGUE

Premier League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ

Liverpool's Roberto Firmino celebrates after scoring his team's second goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Liverpool at Emirates Stadium in London, Wednesday, March 16, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Liverpool's Roberto Firmino celebrates after scoring his team's second goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Liverpool at Emirates Stadium in London, Wednesday, March 16, 2022. (AP Photo/Ian Walton) © 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Η Λίβερπουλ επικράτησε της Άρσεναλ στο Λονδίνο και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι, που είναι στην πρώτη θέση της Premier League.

Η Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο της γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας και την Τετάρτη (16/2) το βράδυ έκανε το χρέος της και επικράτησε της Άρσεναλ με 2-0 στο Λονδίνο με γκολ που πέτυχαν οι Ζότα και Φιρμίνιο σε διάστημα οκτώ λεπτών.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μειώσει στον πόντο τη διαφορά της από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και πλέον η μάχη για τον τίτλο στην Premier League έχει πάρει φωτιά.

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ