PREMIER LEAGUE

Premier League: Γεμίζουν τα γήπεδα την επόμενη σεζόν

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ @ 2013 JON SUPER / ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τον Guardian, οι ομάδες της Premier League περιμένουν τις τελικές διαβεβαιώσεις ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι εξέδρες θα είναι γεμάτες.

Η ατμόσφαιρα των αγγλικών γηπέδων είναι ασύγκριτη. Αν κάτι ξεχωρίζει το αγγλικό πρωτάθλημα από τα υπόλοιπα, δεν είναι μονάχα ο ανταγωνισμός και το υψηλό θέαμα, αλλά και τα γεμάτα γήπεδα σε όλα τα ματς, το πάθος στην κερκίδα. Οι άδειες εξέδρες λόγω του κορονοϊού ήταν κάτι τελείως ξένο γι' αυτό που γνωρίζαμε για την Premier League. Τα κενά καθίσματα αφαίρεσαν μεγάλο κομμάτι της απόλαυσης και αυτό το ομολογούν άπαντες.

Εντούτοις, η νέα σεζόν αναμένεται να είναι διαφορετική. Σύμφωνα με τον Guardian, οι 20 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα της Premier League περιμένουν να γεμίσουν ξανά τα γήπεδά τους και αναμένουν τις τελικές διαβεβαιώσεις. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή συγκλίνουν στο ότι θα υπάρχει 100% χωρητικότητα και δεν θα πέφτει καρφίτσα. Βέβαια, με τον ιό τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα στην παρούσα φάση.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΟΥΛΒΣ ΛΕΣΤΕΡ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ