PREMIER LEAGUE

Premier League: Δεν απαιτείται πλέον Covid - pass για την είσοδο φιλάθλων στα γήπεδα

Οι φίλαθλοι της Τσέλσι σε αγώνα της ομάδας τους
Οι φίλαθλοι της Τσέλσι σε αγώνα της ομάδας τους © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Το Ηνωμένο Βασίλειο προχώρησε σε χαλάρωση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, γεγονός που έφερε μια σημαντική αλλαγή και στην Premier League, καθώς οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο και χωρίς το "Covid - pass". Αλλαγές και στο υγειονομικό πρωτόκολλο, αναφορικά με τις αναβολές αγώνων στο πρωτάθλημα.

Η Premier League ανακοίνωσε ότι πλέον οι οπαδοί θα μπορούν να πηγαίνουν στα γήπεδα και χωρίς το "Covid - Pass" (πιστοποιητικό εμβολιασμού), μετά τα μέτρα χαλάρωσης που πήρε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μέχρι τώρα το συγκεκριμένο έγγραφο ήταν απαραίτητο για την είσοδο στα γήπεδα, κάτι που παύει πλέον να ισχύει, τουλάχιστον με βάση τα όσα θα ισχύουν το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα ωστόσο η διοργανώτρια αρχή, προχωρήσε σε ισχυρή σύσταση προς τους φιλάθλους, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι οπαδοί πρέπει να μην πηγαίνουν στο γήπεδο, αν έχουν συμπτώματα κορονοϊού, να φορούν τις μάσκες του και να κάνουν τεστ την ημέρα του αγώνα.

Αυτή φυσικά δεν θα είναι η μόνη αλλαγή, καθώς η Premier League ανακοίνωσε ότι μια ομάδα θα μπορεί να καταθέσει αίτημα αναβολής ενός αγώνα, εφόσον έχει μίνιμουμ τέσσερα κρούσματα ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας. Η συγκεκριμένη αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ από τις 5 Φεβρουαρίου και από το παιχνίδι της Μπέρνλι με τη Γουότφορντ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ