PREMIER LEAGUE

Premier League: Αρνητικό ρεκόρ με 103 κρούσματα κορονοϊού την τελευταία εβδομάδα

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Άστον Βίλα | 26 Δεκεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Άστον Βίλα | 26 Δεκεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο κορονοϊός καλπάζει στην Μεγάλη Βρετανία και ο κόσμος της Premier League αποτελεί ζωντανή απόδειξη, με τη διοργανώτρια αρχή να κάνει γνωστό πως την τελευταία εβδομάδα βρέθηκαν θετικοί 103 παίκτες και μέλη προπονητικών επιτελείων.

Ο κορονοϊός, σε συνδυασμό με τη μετάλλαξη Όμικρον, θερίζουν εδώ και λίγο καιρό στην Ευρώπη και η Αγγλία είναι μία από τις χώρες που το βιώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Φυσικά, ο αθλητισμός στη χώρα και δη το δημοφιλέστερο άθλημα, το ποδόσφαιρο, έχει βρεθεί και αυτό μέσα στη δίνη του κυκλώνα, με τις ομάδες της Premier League να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με παίκτες που τίθενται νοκ-άουτ έχοντας προσβληθεί από τον ιό.

Μέσα στον Δεκέμβριο του 2021 έχουν ήδη αναβληθεί 15 αγώνες της Premier League και αν λάβει κανείς υπόψη τα τελευταία νούμερα που είδαν το φως της δημοσιότητας, το άμεσο μέλλον μόνο ευοίωνο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Και αυτό γιατί μετά από τα 90 κρούσματα που υπήρχαν την περασμένη εβδομάδα, στην τελευταία εβδομάδα παρατηρήθηκε αύξηση και είχαμε ρεκόρ, με το διάστημα από τις 20 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου να οδηγεί στην κατάρριψη του φράγματος των 100 κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα, μέσα από 15.186 τεστ τα οποία διενεργήθηκαν αυτό το διάστημα, εντοπίστηκαν 103 κρούσματα που αφορούν παίκτες αλλά και μέλη προπονητικών επιτελείων, κάτι που σημαίνει πως οι ομάδες θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα όσον αφορά στον καταρτισμό αποστολών για να παίρνουν μέρος σε αγώνες.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ