PREMIER LEAGUE

Premier League: Αγχωτική νίκη για Τσέλσι, ήττα με ανατροπή για Νότιγχαμ

Ο Κάι Χάβερτς της Τσέλσι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γουέστ Χαμ για την Premier League 2022-2023 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Κάι Χάβερτς της Τσέλσι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γουέστ Χαμ για την Premier League 2022-2023 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Η Τσέλσι πήρε τη νίκη με ανατροπή απέναντι στη Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Η Νότιγχαμ προηγήθηκε με δύο γκολ, αλλά ηττήθηκε από την Μπόρνμουθ.

Η Τσέλσι τα βρήκε σκούρα στο λονδρέζικο ντέρμπι με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη 2-1 με ανατροπή για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Ο αγώνας δεν είχε δράση ή καλές στιγμές, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν κάκιστο θέαμα στο 1ο ημίχρονο. Το γκολ του Μικαέλ Αντόνιο που προήλθε από αναμπουμπούλα στο 62ο λεπτό ανέβασε κατακόρυφα το ρυθμό και προκάλεσε αντίδραση από πλευράς Τσέλσι.

Στο 76', μία ατομική (και τυχερή) προσπάθεια του Μπεν Τσίλγουελ έφερε το 1-1 και ο ίδιος παίκτης δημιούργησε το γκολ της ανατροπής που πέτυχε ο Κάι Χάβερτς στο 88'. Η νίκη τέθηκε σε αμφιβολία όταν στην επόμενη φάση ο Μαξ Κορνέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε λόγω επιθετικού φάουλ.

Η Νότιγχαμ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο γκολ όμως έφυγε ηττημένη 2-3 από το "Σίτι Γκράουντ" με αντίπαλο την Μπόρνμουθ. Η Φόρεστ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και βρήκε γκολ στο 1ο ημίχρονο με τους Σεϊκού Κουγιατέ και Μπρέναν Τζόνσον με πέναλτι. Στο 2ο ημίχρονο, η αντεπίθεση των φιλοξενουμένων άρχισε με ένα εκπληκτικό σουτ του Φίλιπ Μπίλινγκ στο 51'. Ένα λάθος στην άμυνα οδήγησε στην ισοφάριση από τον Ντόμινικ Σολάνκε, ο οποίος δημιούργησε το 2-3 για τον Τζέιντον Άντονι.

Η Τότεναμ έκανε το καθήκον της με αντίπαλο τη Φούλαμ σε ένα ακόμα ντέρμπι Λονδίνου, όμως το 2-1 επισκίασε μία εξαιρετική επίδοση του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός σημείωσε το δεύτερο γκολ των νικητών (είχε προηγηθεί αυτό του Έμιλ Χέιμπιεργκ, μείωσε στο τέλος ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς) κι έφτασε τα 188 στην Premier League, προσπερνώντας στην 3η θέση τον Άντι Κόουλ.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ