ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πουγιόλ: "Ανώφελο να αποδοκιμάζουν τους παίκτες, ο Τσάβι θα αναλάβει την Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή"

O παλαίμαχος αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ
O παλαίμαχος αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ @2017 IVAN SEKRETAREV/AP IMAGES

Ενωτικός εμφανίστηκε ο Κάρλες Πουγιόλ μετά την εντός έδρας ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ στο Clasico, με τον θρυλικό μπακ των μπλαουγκράνα να εξηγεί πως η ομάδα θέλει χρόνο για να συνηθίσει τη ζωή χωρίς τον Λιονέλ Μέσι και να τονίζει πως δεν έχει νόημα να αποδοκιμάζονται οι παίκτες.

Η Μπαρτσελόνα καλόμαθε τις δύο τελευταίες δεκαετίες τους οπαδούς της με τίτλους και επιτυχίες, ειδικά τα 15 τελευταία χρόνια που είχε τον Λιονέλ Μέσι ηγέτη εντός γηπέδου, όμως από αυτό το καλοκαίρι η παραπάνω συνθήκη ανήκει στο παρελθόν.

Ο Pulga αφησε τους μπλαουγκράνα για την Παρί και η νέα εποχή φαντάζει πολύ δύσκολη, με τον Ρόναλντ Κούμαν να βάλλεται πανταχόθεν και τους οπαδούς να φτάνουν στο σημείο να τον προπηλακίζουν μετά την ήττα με 2-1 από την Ρεάλ το βράδυ της Κυριακής γα την 10η αγωνιστική της La Liga, στο πρώτο Clasico της σεζόν.

Σύμφωνα πάντως με τον Κάρλες Πουγιόλ θα πρέπει να υπάρχει υπομονή και στήριξη προς την ομάδα από τους φίλους των Καταλανών, με τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό της "Μπάρτσα" να εκτιμάει μάλιστα πως κάποια στιγμή θα βρεθεί στο τιμόνι τους ο Τσάβι.

"Στην Μπαρτσελόνα ζητούν πάντα το μάξιμουμ, παρά το γεγονός πως υπήρχαν επιτυχίες για πάρα πολλά χρόνια. Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου έφυγε μόλις και είμαστε σε φάση αναδόμησης.

Δεν έχει νόημα να ακούγονται σφυρίγματα κατά των παικτών. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε", τόνισε με δηλώσεις του ο Πουγιόλ", για να προσθέσει:

"Ο Ρόναλντ (Κούμαν) χτίζει αυτή τη στιγμή την ομάδα. Δεν είμαι απαισιόδοξος, υπάρχει χρόνος για να ανατρέψουμε την κατάσταση (σ.σ. η Μπαρτσελόνα είναι στην 9η θέση και στο -6 από την κορυφή). Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε κανονικοί αλλά έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα".

Επίσης, όσον αφορά στο ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια στιγμή ο Τσάβι τα ηνία της Μπαρτσελόνα, είπε: "Τώρα ο προπονητής είναι ο Κούμαν και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να τον υποστηρίξουμε.

Ο Τσάβι δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να προπονήσει την Μπαρτσελόνα και είμαι σίγουρος πως μία ημέρα θα έχει την ευκαιρία του και θα το κάνει με θεαματικό τρόπο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ