ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πούχατς: "Να βελτιωθούμε και να αλλάξουμε το κλίμα"

Ο Πούχατς στη διάρκεια του αγώνα Αστέρας - Παναθηναϊκός | 30 Ιανουαρίου 2023
Ο Πούχατς στη διάρκεια του αγώνα Αστέρας - Παναθηναϊκός | 30 Ιανουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Ο Τιμοτέους Πούχατς στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα μίλησε για την κόκκινη του Κουρμπέλη που άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης αλλά και τη συνέχεια στη μάχη του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον Αστέρα και ο Τιμοτέους Πούχατς στις δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της "NOVA" μίλησε για την κόκκινη του Κουρμπέλη που άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης αλλά και τη συνέχεια στη μάχη του τίτλου.

"Πραγματικα μετά την κόκκινη που δεχθήκαμε τα πράγματα πήραν άλλη τροπή αλλά και πριν δεν παίζαμε πολύ καλά. Μερικές φορές οταν λείπει ενας παίκτης δημιουργεί ανατροπή, αμυνόμαστε περισότερο. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς και μια κακή περίοδος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και πως να συλλέξουμε βαθμούς και να προχωρήσουμε.

Αναμφισβήτητα, δεν μπορώ να πω πολλά για τον πρώτο γύρο, δεν ημουν εδώ. Πρέπει να κάνουμε αλλαγες, να αναπτύξουμε τον τρόπο που παίζουμε για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα.

Βεβαίως και το πιστεύουμε στα αποδυτήρια. Μπορεις να κάνεις τα πάντα για να αναπτυχθείς και να γίνεις καλύτερος και μερικές φορές δεν σου βγαίνει. Θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε για να αλλάξουμε το κλίμα ήδη από τον επόμενο αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ