ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Που να μην είχε και μέτρα στην Τούμπα..."

"Που να μην είχε και μέτρα στην Τούμπα..."
επεισοδια καπνογονα τουμπα

"Που να μην είχε μέτρα", αναρωτιούνται στην ΠΑΕ για τα λεγόμενα Ζαγοράκη. Θεοδωρίδης: "Βαλβέρδε και του χρόνου"

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΟΚ προκάλεσαν ορισμένα ερωτηματικά στην ερυθρόλευκη διοίκηση τα οποία είναι τα εξής:
1) Ο Ζαγοράκης δεν είπε με λεπτομέρειες για την άθλια φιλοξενια.

2) Καλό θα ήταν η διοίκηση του δικεφάλου του βορρά να ρωτήσει τις 14 ομάδες αν είχαν παράπονο κατά τις επισκέψεις τους στο Φαληρικό γήπεδο.

3) Αναφορικά με τα μέτρα για τα οποία έγινε πολύς λόγος στον αγώνα της Τούμπας οι διοικούντες των νταμπλούχων Ελλάδας αναρωτιούνται: Μ' αυτά τα μέτρα ανοιξαν κεφάλια, έσπασαν το αυτοκίνητο του διαιτητή και έγινε ότι έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Που να μην είχαν πάρει και μέτρα..."

Θεοδωρίδης: "Ο Βαλβέρδε είναι ο καλύτερος"


Την πεποίθηση του πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον ερυθρόλευκο πάγκο, εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης που μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ισπανό προπονητή.

Ο γενικός αρχηγός και αντιπρόεδρος των Πειραιώτων σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arrena Radio" μίλησε για τις δηλώσεις Ζαγοράκη αλλά και το ζήτημα Βαλβέρδε.

Για αυτά που είπε ο Θ. Ζαγοράκης: " Αυτό δεν το δέχομαι, ούτε εκεί δεν το δέχτηκα. H φιλοξενία ήταν εκπληκτική στα αποδυτήρια και στο γήπεδο και μου κάνει εντύπωση ότι δεν αναφέρονται στον αγωνιστικό τομέα, αλλά σε ένα περιστατικό όπου πήγαν 30 άτομα σε ένα μπούθ. Προσωπικά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν ήμουν εκεί. Απ' ότι άκουσα προκλήθηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού, γιατί άλλους περίμεναν και άλλοι πήγαν στο Καραϊσκάκη. Αυτή η ομάδα οχλοκρατείται, πίστευα ότι κάτι θα κάνει ο Ζαγοράκης, αλλά μετά από αυτό.

Εμαθα ότι ήταν οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στα επίσημα. Γι' αυτό στην ρεβάνς δεν πήγε κανένας από τον Ολυμπιακό στα μπουθ του ΠΑΟΚ και τους κακοφάνηκε. Πήγα μόνο εγώ, μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα και να μην ακούγονται όλα αυτά τα πράγματα. Ακούσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε επί τέσσερις ώρες. Φάγαμε όσος πέτρες υπήρχαν εκεί πέρα.

Καταστράφηκε το όχημα των διαιτητών και το δικό μας. Αυτά είναι που μετράνε και όχι αυτά για μπουθ και ότι έβρισε ο ένας τον άλλον. Αλλά δεν έχουν το θάρρος να τα πουν. Αυτό είναι το δράμα. Ξέρετε ότι εμείς έχουμε την λεβεντιά και βγαίνουμε και λέμε, ναι έγινε αυτό. Κι αν γινόταν κάτι, πρώτος εγώ θα το έλεγα. Εκεί έγιναν σημεία και τέρατα και θα πρέπει να λένε 'δόξα τον Θεό που δεν τιμωρηθήκαμε κιόλας'. Τα εσωτερικά προβλήματα εκεί μέσα προσπαθούν να τα λύσουν, ρίχνοντας τις ευθύνες εκεί που δεν πρέπει.

Ελπίζω κάποτε να βάλουν μυαλό, γιατί ξέρω ότι στο τελευταίο συμβούλιο ήταν μία κυρία από την ΟΥΕΦΑ και τόνισε ότι είναι εν γνώσει της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τα τρομερά επεισόδια που έγιναν στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αυτό μετράει πάρα πολύ, δεν το καταλαβαίνουν τώρα, αλλά θα το καταλάβουν του χρόνου που θα είναι στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Εκεί δεν ανέχονται τέτοιες καταστάσεις.

Εμείς μιλάμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για το πώς θα συνέλθουν και οι ομάδες εκεί πάνω. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει για είδωλα Τζιοβάνι, Ριβάλντο και Ντιόγκο και άλλες ομάδες να έχουν αυτούς που βαράνε μπουνιές και κλωτσιές στα γήπεδα και να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο για να τους αποθεώσουν".









Για το ζήτημα του Βαλβέρδε: "Όταν γυρίσει ο πρόεδρος από την Αμερική θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το θέμα του προπονητή. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο κ. Βαλβέρδε και όπως έχει πει και ο πρόεδρος είναι ο καλύτερος. Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Μόλις γυρίσει ο πρόεδρος από την Αμερική, θα καθίσει στο τραπέζι με τον προπονητή και πιστεύω ότι θα λυθούν όλα τα θέματα".

Για το τι θεωρεί ο ίδιος για την περίπτωση του Ισπανού τεχνικού: " Εγώ πιστεύω ότι θα είναι και του χρόνου προπονητής του Ολυμπιακού ο Βαλβέρδε".















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ