ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο: "Η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από την παρουσία του στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν με αντίπαλο τη Μαρσέιγ
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από την παρουσία του στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν με αντίπαλο τη Μαρσέιγ 2021 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Η εκτός έδρας νίκη στο Μόναχο δεν ήταν αρκετή για να κάνει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να πετάει στα σύννεφα, με τον Αργεντινό να βγάζει το καπέλο στην Μπάγερν ενόψει της δεύτερης κόντρας των δύο ομάδων με φόντο τους "4" του Champions League.

Δύο χρόνια μετά από την παρουσία του στον τελικό του Champions League στον πάγκο της Τότεναμ, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φλερτάρει με έναν ακόμα τελικό στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτή τη φορά με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Παριζιάνους να έχουν πάρει σπουδαία νίκη με 3-2 στο Μόναχο την περασμένη Τετάρτη και να ευελπιστούν πως το βράδυ της Τρίτης (13/4) θα τελειώσουν τη δουλειά αποκλείοντας στο Παρίσι τους κατόχους του τροπαίου.

Φυσικά, ο Ποτσετίνο μόνο εφησυχασμένος δεν είναι ελέω του αβαντάζ που έχει αποκτήσει η πρωταθλήτρια Γαλλίας και δεν έκρυψε τη μεγάλη εκτίμηση που έχει για την Μπάγερν του Χάνσι Φλικ.

"Για μένα, μπορεί να συμβούν τα πάντα. Η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ένα τεράστιο σεβασμό για αυτούς.

Την ίδια ώρα, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και ξέρουμε πως υποχρέωσή μας είναι να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι", τόνισε μεταξύ άλλων για την ρεβάνς με τους Βαυαρούς στο "Παρκ Ντε Πρενς" ο Αργεντινός τεχνικός, που μίλησε επίσης για τους Μάουρο Ικάρντι, Μάρκο Βεράτι και Αλεσάντρο Φλορέντσι.

Για τον συμπατριώτη του επιθετικό ξεκαθάρισε πως είναι ακόμα τραυματίας και δεν υπολογίζεται ενώ αντίθετα είναι καλύτερα τα πράγματα για τους Βεράτι και Φλορέντσι, αφού βρέθηκαν αρνητικοί στον κορονοϊό στα τεστ που υποβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας και είναι ξανά στη διάθεσή του.

"Θα είναι δύσκολο για τον Μάρκο (Βεράτι) να είναι από την αρχή ενώ είναι καλύτερα τα πράγματα για τον Αλεσάντρο (Φλορέντσι). Την Τρίτη θα πάρω τις οριστικές μου αποφάσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: 2021 Christophe Ena/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ