ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο για Μέσι: "Όσο δεν είναι αρνητικός, δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στη Γαλλία"

Ο Λιονέλ Μέσι κοιτάζει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εμφανώς εκνευρισμένος
Ο Λιονέλ Μέσι κοιτάζει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εμφανώς εκνευρισμένος @ 2021 FRANCOIS MORI / ASSOCIATED PRESS

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ανέφερε πως όσο ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι αρνητικός στα τεστ κορονοϊού, δεν θα μπορεί να επιστρέψει στη Γαλλία. Αμφίβολος και για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λιόν.

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα πορευτεί τις πρώτες μέρες του νέου έτους η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι Παριζιάνοι ανακοίνωσαν ότι στα τελευταία τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκε η ομάδα βρέθηκε θετικός τόσο ο "Pulga", όσο και οι Σέρχιο Ρίκο, Ζουάν Μπερνάτ και Νάθαν Μπιτουμαζάλα.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου για τον αποψινό αγώνα Κυπέλλου με την Βαν (22:10, Novasports 2HD και LIVE από το SPORT24) ανέφερε: Μέσι βρέθηκε θετικός στην Αργεντινή. Όσο δεν είναι αρνητικός, δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στη Γαλλία και θα δούμε πότε θα συμβεί αυτό.

Ζούμε με αυτόν τον ιό για σχεδόν δύο χρόνια και όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να αποτρέψουν τη μετάδοση. Αλλά μεγάλο μέρος του πώς λειτουργεί αυτός ο ιός είναι ακόμα άγνωστος. Σε σχέση με τον Μέσι, είναι σε επαφή με τις ιατρικές μας υπηρεσίες. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει στη Λιόν".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ