ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο: "Είναι προνόμιο να είσαι προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βλέπει το παιχνίδι ανάμεσα στην Παρί και τη Σεντ Ετιέν
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βλέπει το παιχνίδι ανάμεσα στην Παρί και τη Σεντ Ετιέν © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετά την επέκταση του συμβολαίου του με την Παρί, δήλωσε πως είναι προνόμιο να βρίσκεται στον πάγκο των Παριζιάνων.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Παρί μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και θα πλαισιώσει την προσπάθεια ανασύνταξης που κάνουν οι Γάλλοι έπειτα από την περσινή αποτυχημένη σεζόν.

Ο Αργεντίνος προπονητής με δηλώσεις του στο κανάλι των Παριζιάνων ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, ενώ τόνισε πως είναι προνόμιο να βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος, τόσο για μένα όσο και για το επιτελείο μου. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να νιώσουμε την εμπιστοσύνη του συλλόγου και θα δώσουμε το μάξιμουμ για να είναι περήφανοι οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τον Κελαϊφί και τον Λεονάρντο που με εμπιστεύονται.

Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, όλοι μαζί, σαν ένα. Πριν από 20 χρόνια, ήμουν αρχηγός αυτής της ομάδας και τώρα είμαι ο προπονητής της. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Νομίζω πως μετά απ' όλα αυτά που έγιναν τους τελευταίους μήνες έχει να κάνει με την σκληρή δουλειά, να είμαστε όλοι μαζί, με ένα σταθερό πρότζεκτ και σταθερή δομή. Είναι προνόμιο να είσαι προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν" ανέφερε ο Ποτσετίνο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ