ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο: "Αξίζαμε να περάσουμε στον ημιτελικό"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μονακό
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μονακόi) © 2021 FRANCOIS MORIZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε πως χάρη στη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητά της μπροστά στην αντίπαλη εστία η Παρί πήρε δίκαια το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League ενώ έκανε ειδική μνεία στη συμβολή του Νεϊμάρ.

Η Μπάγερν την έκανε να νιώσει εξαιρετικά άβολα όταν σκόραρε με τον Τσουπό-Μοτίνγκ στο 40' ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να σκοράρει μόλις για δεύτερη φορά στα 45 τελευταία παιχνίδια της στο Champions League (η άλλη ήταν και πάλι κόντρα στους Βαυαρούς στον περυσινό τελικό), πέτυχε το σκοπό της.

Υπερασπίστηκε το 3-2 του πρώτου αγώνα στην "Αλιάντς Αρένα" καταφέρνοντας να κρατήσει το σκορ του "Παρκ Ντε Πρενς" στο 0-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά για δεύτερη διαδοχική σεζόν, με το στόχο φυσικά να μην είναι άλλος από το να φτάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

"Απόψε η Μπάγερν είναι περισσότερη κυριαρχία αλλά στα συνολικά 180 λεπτά, περνάει αυτός που το αξίζει. Η Παρί Σεν Ζερμέν άξιζε τον ημιτελικό, ήταν η ομάδα με τη μεγαλύτερη ψυχραιμία μπροστά στο αντίπαλο τέρμα ενώ είχε και μικρή δόση τύχης", τόνισε στο φινάλε της αναμέτρησης ο Αργεντινός τεχνικός, για να προθέσει για τον Νεϊμάρ:

"Έχει επιστρέψει στην καλύτερη φόρμα του, έχει ανάγκη από χρόνο και υπομονή. Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής αλλά αυτό δεν είναι κάτι που το ανακαλύπτουμε σήμερα".

Φυσικά, αναφορά στον Νεϊμάρ έκανε και ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, που δήλωσε on camera λίγο μετά το τέλος του αγώνα πως ελπίζει ότι ο 28χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: © 2021 Francois Moriz/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ