Πόσο καλά ξέρεις τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου;

Πόσο καλά ξέρεις τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου;

Η IFAB έχει κάνει τροποποιήσεις σε αρκετούς κανονισμούς του ποδοσφαίρου εδώ και 1,5 χρόνο. Πόσο καλά τους γνωρίζεις; Τι γίνεται όταν η μπάλα επιστρέφει στο τέρμα και μπαίνει γκολ έπειτα από άουτ; Το Sport24.gr ρωτά και εσύ απαντάς.

Οι διαιτητικές αποφάσεις πολλάκις έχουν μπει στο στόχαστρο, όχι μόνο στη χώρα μας. Αν και αποτελεί αγαπημένο θέμα συζήτησης μεταξύ των ποδοσφαιρόφιλων και κύριο θέμα αντιπαράθεσης ανάμεσα στις δυο ομάδες, εντούτοις πολλάκις έχουμε πιαστεί... αδιάβαστοι αναφορικά με τους κανονισμούς και ζητάμε πράγματα, τα οποία είναι λάθος βάσει των κανονισμών του ποδοσφαίρου.

Η IFAB (International Football Association Board) εδώ και 1,5 χρόνο έχει προχωρήσει σε μια σειρά από τροποποιήσεις που ίσως δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Το Sport24.gr είχε κάνει σχετικό αφιέρωμα με αρκετές τροποποιήσεις που είχαν γίνει. Να μην διαμαρτύρεται και άδικα το φίλαθλο κοινό, όχι τίποτα άλλο. Η αναθεώρηση αυτή είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη στην ιστορία των 130 ετών του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου.

Το Sport24.gr αναφέρει - σε μορφή ερωτήσεων - ορισμένες βασικές αλλαγές που έχουν προκύψει. Κάποια πράγματα "απαγορεύεται" πλέον να ακούγονται σε μεταδόσεις ή να γράφονται σε ανασκοπήσεις αγώνων, διότι πολύ απλά δεν ισχύουν. Άλλο το πριν, άλλο το τώρα. Εμείς ρωτάμε και εσείς απαντάτε...

*Αν δεν μπορείς να ΠΑΙΞΕΙΣ από την εφαρμογή του κινητού, πάτησε ΕΔΩ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24