ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νέες επαφές με Πόρτο για Σεμέδο, τι χωρίζει τις δυο ομάδες σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Ρούμπεν Σεμέδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Ρούμπεν Σεμέδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του για την παραχώρηση του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο και ότι οι δύο πλευρές αισιοδοξούν ότι θα φτάσουν σε συμφωνία για τον διεθνή στόπερ.

Το σίριαλ με το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, καθώς τα πορτογαλικά ΜΜΕ μεταξύ των οποίων και η "O Jogo" στην ηλεκτρονική τους έκδοση, αλλά και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να μειώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους για τον Πορτογάλο διεθνή στόπερ, δίχως όμως να αναφέρουν λεπτομέρειες.

Όπως υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι, στην υπόθεση έχει παρέμβει ο ατζέντης του Σεμέδο, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος θα λειτουργήσει καταλυτικά για να "ξεκλειδώσει" την υπόθεση υπέρ της Πόρτο, ενώ ο 27χρονος στόπερ επιθυμεί να αποχωρήσει, σύμφωνα με όσα αναφέρουν.

Η πορτογαλική "Record" αναφέρει ότι η μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο προχωράει, εξηγώντας τη μείωση των οικονομικών απαιτήσεων των Πειραιωτών.

Τέλος, η A Bola στο πρωτοσέλιδό της γράφει "Μάθετε τι χωρίζει τον Ρούμπεν Σεμέδο από τη μετακίνησή του στην Πόρτο και υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός αξιώνει 7.5 εκατομμύρια ευρώ ως οψιόν αγοράς του 27χρονου στόπερ το καλοκαίρι εφόσον δοθεί τώρα δανεικός, με τους δράκους να προσφέρουν 5.5 εκατομμύρια.

Τα πρωτοσέλιδα του πορτογαλικού Τύπου για τη μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο:

Το πρωτοσέλιδο της O Jogo
Το πρωτοσέλιδο της O Jogo
Το πρωτοσέλιδο της Record
Το πρωτοσέλιδο της Record PRINT SCREEN
Το πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής A Bola
Το πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής A Bola PRINT SCREEN
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ ΠΟΡΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ