ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πόρτο - Ζιλ Βισέντε 1-0: Νίκη για τους δράκους πριν από τον Ολυμπιακό

Πόρτο - Ζιλ Βισέντε 1-0: Νίκη για τους δράκους πριν από τον Ολυμπιακό
Δ

Με γκολ του Εβανίλσον λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, η Πόρτο έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Ζιλ Βισέντε στο τελευταίο της παιχνίδι πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του Champions League (VIDEO).

Μετά από την ήττα της στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League από την Μάντσεστερ Σίτι (1-3 στην Αγγλία) και λίγα μόλις 24ωρα πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική, η Πόρτο έκανε... διάλειμμα από την Ευρώπη για να αντιμετωπίσει την Ζιλ Βισέντε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Primeira Liga.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της (3/10) όπου είχε γνωρίσει την ήττα με 3-2 από την Μαρίτιμο, αυτή τη φορά η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν στραβοπάτησε αλλά αντίθετα πήρε τη νίκη με 1-0 και ανέβηκε στη 2η θέση του πίνακα με 10 βαθμούς, ισόβαθμη με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και στο -2 από την Μπενφίκα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήταν προϊόν μίας πολύ όμορφης οργανωμένης προσπάθειας που είχε ορμητήριο την αριστερή πτέρυγμα, με τους Κορόνα, Ζαϊντού και Ακαζίμα να συνεργάζονται και τον τελευταίο να γυρίζει για τον Εβανίλσον που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ στο 41ο λεπτό.

Η Πόρτο είχε την ευκαιρία και για δεύτερο γκολ όμως την σπατάλησε με το χαμένο πέναλτι του Ουρίμπε στο 59', ενώ τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σανούσι στο 74' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η σύνθεση της Πόρτο: Μαρκεσίν, Σανούσι, Πέπε, Εμπεμπά, Μανάφα, Νακαζίμα (78' Σαρ), Ουρίμπε, Εβανίλσον (78' Ταρεμί), Κορόνα (92' Μαρεγκά), Βιέιρα (83' Ολιβέιρα), Μαρτίνες (46' Ρομάριο)

ΠΟΡΤΟ - ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ 1-0 (HIGHLIGHTS)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ