ΠΟΡΤΟ

Πόρτο: Αγωνία για τέσσερις ενόψει Ολυμπιακού

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα στον αγώνα της Πόρτο με τη Σίτι στο Μάντσεστερ
Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα στον αγώνα της Πόρτο με τη Σίτι στο Μάντσεστερ AP PHOTOS

Ζαϊντού, Μαναφά, Ολιβέιρα και Μπαρό ολοκλήρωσαν με ενοχλήσεις τον αγώνα της Πόρτο με τη Ζιλ Βισέντε και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο περιμένει να δει αν μπορεί να τους υπολογίζει στον αγώνα της Τρίτης (27/10, 22.00) με τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ του Σαββάτου (24/10) η Πόρτο νίκησε δύσκολα 1-0 τη Ζιλ Βισέντε για την 5η αγωνιστική της Primeira Liga, τρεις μέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Champions League.

Οι "Δράκοι" όχι μόνο δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν, αλλά είδαν και τέσσερις σημαντικούς ποδοσφαιριστές τους να τραυματίζονται.

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο αριστερός μπακ Ζαϊντού, τον οποίο μάλιστα διεκδίκησε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, χτύπησε στον δεξιό του μηρό, ενώ ο δεξιός μπακ Γουίλσον Μαναφά ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι. Ο πρώην χαφ του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα (φωτ.), μπήκε στο 83', αλλά λίγο αργότερα δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα στον δεξιό αστράγαλο.

Μπορεί να ολοκλήρωσε τον αγώνα, αλλά έδειξε ότι πονούσε πολύ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, Ρομάριο Μπαρό, από την πλευρά του, δέχτηκε χτύπημα στο δεξί του πόδι.

Ο τεχνικός της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που δέχτηκε έντονη κριτική για την εικόνα της ομάδας του απέναντι στη Ζιλ Βισέντε, περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με ενοχλήσεις και αν είναι σε θέση να παίξουν κόντρα στους "ερυθρόλευκους" για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι "Δράκοι", οι οποίοι θα έχουν 3.750 θεατές στον αγώνα με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τρίτης (27/10, 22.00, Cosmote Sport 2), βρίσκονται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μετά από πέντε ματς, με απολογισμό τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Η Πόρτο ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία του του Λετονού Andris Treimanis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ