ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πόρτο - Μπενφίκα 1-1: Το Clasico βρήκε νικήτρια την Σπόρτινγκ

Οι παίκτες της Πόρτο πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μπενφίκα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας
Οι παίκτες της Πόρτο πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μπενφίκα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Το μεγάλο ντέρμπι στο "Ντραγκάο" βρήκε τις Πόρτο και Μπενφίκα να μένουν στο 1-1 και έτσι αμφότερες είδαν τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να παραμένει στους τέσσερις βαθμούς (VIDEOS).

Το Clasico μεταξύ της Πόρτο και της Μπενφίκα για την 14η αγωνιστική της Primeira Liga δεν έβγαλε νικήτρια, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 το βράδυ της Παρασκευής στο "Ντραγκάο" και να χάνουν αμφότερες ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την εντός έδρας ισοπαλία -με το ίδιο σκορ- της πρωτοπόρου Σπόρτινγκ με την Ρίο Άβε (κράτησαν το +4 οι πρωτευουσιάνοι).

Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς ήταν εκείνη που "χτύπησε" πρώτη, με τον Γκριμάλδο να αξιοποιεί ασίστ του Σεφέροβιτς σε όμορφη εκδηλωμένη επίθεση και να νικάει τον Μαρτσεσίν για το 1-0 των αετών στο 17'.

Ωστόσο η αντίδραση των παικτών του Σέρτζιο Κονσεισάο ήταν γρήγορη, με τον Μεχντί Ταρεμί να επιβεβαιώνει τη φόρμα του και να νικάει με σουτ (κόντραρε η μπάλα) τον Βλαχοδήμο, για να γράψει το 1-1 στο 25' με το 7ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 73ο λεπτό οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (μέσω χρήσης VAR) ο Ταρεμί, με την Μπενφίκα να πιέζει ψάχνοντας το νικητήριο γκολ αλλά την Πόρτο να αντέχει και να μένει έτσι για 5ο σερί ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο.

ΠΟΡΤΟ: Μαρτσεσίν, Ζαϊντού (83' Μάριο), Εμπεμπά, Πέπε, Νανού, Ντίας (83' Λέιτε), Ουρίμπε, Ολιβέιρα (98' Γκρούγιτς), Κορόνα, Ταρεμί, Μαρεγκά (92' Εβανίλσον)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Γκριμάλδο (83' Εβέρτον), Ζιλμπέρτο, Βερτόνχεν, Οταμέντι, Ταβάρες, Βάιγκλ, Πίζι (77' Τσικίνιο), Σίλβα (92' Βάλντσμιντ), Νούνες, Σεφέροβιτς

ΠΟΡΤΟ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1-1 (HIGHLIGHTS)


TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ