CHAMPIONS LEAGUE

Πόρτο - Λεβερκούζεν: Το γκολ των δράκων έγινε πέναλτι υπέρ των Γερμανών μέσω VAR, που το έχασε όμως ο Σικ

Πόρτο - Λεβερκούζεν: Το γκολ των δράκων έγινε πέναλτι υπέρ των Γερμανών μέσω VAR, που το έχασε όμως ο Σικ

Μία απίστευτη φάση έλαβε χώρα στο φινάλε του πρώτου μέρους στο "Ντραγκάο", με την Πόρτο να βλέπει γκολ της να ακυρώνεται αφού δόθηκε πέναλτι υπέρ της Λεβερκούζεν μέσω VAR και τον Ντιόγκο Κόστα να τρελαίνει το γήπεδο πιάνοντας το χτύπημα του Σικ.

Από τότε που το VAR έχει μπει στη ζωή του φίλαθλου κοινού το ποδόσφαιρο έχει αποκτήσει μία ακόμα πιο άγρια ομορφιά και αυτό έγινε αντιληπτό με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο κατά τη διάρκεια του Πόρτο - Λεβερκούζεν για την 3η αγωνιστική του Champions League, με το κοινό να βιώνει τρομερά συναισθήματα.

Αρχικά οι θεατές στο Ντραγκάο πανηγύρισαν με την ψυχή τους το γκολ του Ταρεμί που έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα τους όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, αφού το VAR έλεγξε φάση που είχε προηγηθεί στην απέναντι περιοχή και ακύρωσε το γκολ των "δράκων", δίνοντας ταυτόχρονα πέναλτι υπέρ της Λεβερκούζεν.

Η ψυχρολουσία για τους Πορτογάλους ήταν μοναδική, όμως στο φινάλε οι καρδιές τους έμειναν στις θέσεις τους, με τον Σικ να παίρνει φόρα για να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και τον κίπερ της Πόρτο, Ντιόγκο Κόστα, να τον σταματάει, για να ακολουθήσουν στιγμές πανζουρλισμού στο γήπεδο από το εκστασιασμένο κοινό των γηπεδούχων.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ