ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Pornhub: - 30% οι Ελληνες στο Μουντιάλ, δεύτεροι μετά τους Γάλλους!

Referee Nestor Pitana right, gestures to the Uruguayan players during the quarterfinal match between Uruguay and France at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Referee Nestor Pitana right, gestures to the Uruguayan players during the quarterfinal match between Uruguay and France at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Στην μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου κάθε τέσσερα χρόνια δεν υπάρχει ώρα για τίποτε άλλο. Ούτε καν για το Pornhub, που σημείωσε σημαντική πτώση επισκεψιμότητας στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Δύσκολες ώρες για το Pornhub τον μήνα που διήρκεσε η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Ρωσίας. Η πλέον δημοφιλής ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου είδε τα νούμερα της να σημειώνουν κάθετη πτώση τις ημέρες και ώρες των αγώνων.

Την ημέρα του τελικού μάλιστα, σε Γαλλία και Κροατία, η επισκεψιμότητα της σελίδας ήταν μειωμένη σε ποσοστό 66% για τους χαμένους και 55% για τους νικητές! Στις 15 Ιουλίου, στη Βενεζουέλα η μείωση άγγιξε επίσης το 55% και ακολούθησαν οι Βουλγαρία (45%), Σλοβενία (40%) και Ελλάδα (30%).

Pornhub: - 30% οι Ελληνες στο Μουντιάλ, δεύτεροι μετά τους Γάλλους!

Μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού, οι Κροάτες... όρμησαν στη σελίδα για να βρουν παρηγοριά, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο η επισκεψιμότητα έπεσε κατά μέσο όρο 12% στη διάρκεια του 90λεπτου.

Pornhub: - 30% οι Ελληνες στο Μουντιάλ, δεύτεροι μετά τους Γάλλους!

Στον τελευταίο πίνακα μπορείτε να δείτε την πτώση της επισκεψιμότητας στο Pornhub κατά τη διάρκεια και των 30 ημερών που διήρκεσε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πρωτιά ξανά για τους Γάλλους, που σε ποσοστό 55% γύρισαν την πλάτη στην αγαπημένη τους συνήθεια, ενώ ακολουθούν οι Έλληνες με 30% και στην τρίτη θέση Ισπανοί κι Αιγύπτιοι με μείωση της τάξης του 26%.

Pornhub: - 30% οι Ελληνες στο Μουντιάλ, δεύτεροι μετά τους Γάλλους!

AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ