PREMIER LEAGUE

Πολεμός Βενγκέρ με τους "σκληρούς της εξέδρας"!

Πολεμός Βενγκέρ με τους "σκληρούς της εξέδρας"!
βενγκερ

Ο τεχνικός της Άρσεναλ πρότεινε να καταγράφονται σε φιλμ όσοι βρίζουν χυδαία τους παίκτες και στη συνέχεια να προβάλεται στις οικογένειές τους το επίμαχο... DVD!

Να καταγράφονται σε φιλμ τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών που τραγουδούν τέτοια συνθήματα και στη συνέχεια να βλέπουν το βίντεο αυτό οι οικογένειές τους, προκειμένου να ντροπιάζονται δημόσια οι "ένοχοι".
Η πρόταση μάλιστα αυτή από τον Αλσατό τεχνικό δεν έρχεται σε ανύποπτη χρονική στιγμή, αλλά λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες του αμυντικού της Πόρτσμουθ, Σολ Κάμπελ, ο οποίος αφηγήθηκε με δηλώσεις του τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο χορτάρι από τους οπαδούς της Τότεναμ, οι οποίοι δεν του συγχώρεσαν ποτέ το γεγονός ότι πέρασε στην... αντίπερα όχθη, φορώντας τη φανέλα της "μισητής" Άρσεναλ.

"Συμφωνώ απόλυτα με τον Σολ, γιατί η συντριπτική πλειονότητα αυτών των προσβολών είναι πραγματικά χυδαίες και ακατονόμαστες. Γιατί θα πρέπει οι φιλαθλοι να τους λένε αυτά τα λόγια; Μόνο επειδη είναι αντίπαλοι της ομάδας τους στο γήπεδο;

Αυτό το πράγμα δεν έχει λογική", τόνισε ο προπονητής της Άρσεναλ και συνέχισε λέγοντας: " Γιατί οι άνθρωποι αυτοί ξεφεύγουν; Επειδή κρύβονται πίσω από τη μεγάλη μάζα. Εάν το έκανε ο καθένας ατομικά, θα ήξερες ποιον να στοχοποιήσεις.

Προσωπικά έχω μία τεράστια εμπειρία σε αυτά τα πράγματα, για αυτό είμαι πεπεισμένος ότι με το να καταγράφουμε σε φιλμ αυτά τα άτομα και μετά να δείχνουμε το DVD στις οικογένειές τους θα ήταν ένας ωραίος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα.

Στο σπίτι θα συνειδητοποιούσαν πώς συμπεριφέρονται στο γήπεδο αυτά τα άτομα και έτσι θα υπήρχε μία γενική κατακραυγή. Αυτά τα συνθήματα δεν έχουν κανένα λόγο να υπάρχουν και το μόνο που κάνουν είναι να ενοχλούν τους ποδοσφαιριστές", κατέληξε χαρακτηριστικά.








TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ