ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Σάλκε τερμάτισε τη συνεργασία της με την ρωσική εταιρία Gazprom

Οι οπαδοί της Σάλκε απλώνουν μία τεράστια φανέλα της ομάδας τους με το σήμα της Gazprom κατά τη διάρκεια αγώνα στην Βέλτινς Αρένα με την Γκελζενκίρχεν
Οι οπαδοί της Σάλκε απλώνουν μία τεράστια φανέλα της ομάδας τους με το σήμα της Gazprom κατά τη διάρκεια αγώνα στην Βέλτινς Αρένα με την Γκελζενκίρχεν @2007 MARTIN MEISSNER/POOL VIA AP IMAGES

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει προκαλέσει τη διεθνή κατακραυγή, με την Σάλκε να ανακοινώνει την Δευτέρα (28/2) την απόφασή της για το τέλος της συνεργασία της με την ρωσική εταιρία Gazprom, που ήταν χορηγός της από το 2007 και μετά.

Η εισβολή ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία από τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης έχουν κάνει τον πλανήτη να είναι εντελώς διαφορετικός και σίγουρα πιο ζοφερός σε σχέση με το πώς ζούσαμε ως τώρα, με τον κόσμο του αθλητισμού από την πλευρά του να προσπαθεί με κάθε τρόπο να στείλει μηνύματα κατά του πολέμου.

Απτό παράδειγμα είναι αυτό της Σάλκε, με την ομάδα της Bundesliga να αποφασίζει άμεσα να αφαιρέσει το όνομα της ρωσικής εταιρείας Gazprom από τη φανέλα της και την Δευτέρα (28/2) να προχωράει ένα βήμα παραπέρα, διακόπτοντας οριστικά κάθε σύνδεσή της με τον εδώ και μία 15ετία χορηγό της.

"Η συνεργασία μεταξύ Σάλκε και Gazprom τερματίζεται πρόωρα. Το διοικητικό συμβούλιο της Σάλκε, με την έγκριση του εποπτικού συμβουλίου, αποφάσισε να τερματίσει πρόωρα τη συνεργασία μεταξύ της Σάλκε και της Gazprom.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο και το Εποπτικό Συμβούλιο βρίσκονται σε συζητήσεις με εκπροσώπους του σημερινού βασικού χορηγού και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε εν ευθέτω χρόνο", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας από το Γκελζενκίρχεν.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ