ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ομάδα σάλας της Σαχτάρ ξέχασε παίκτες της κατά τη διαφυγή της

Ο Τζόναναθ Μπρούνο Σαντιάγκο στη δημοσίευσή του που αναφέρει ότι η Σαχτάρ τον ξέχασε στην Ουκρανία
Ο Τζόναναθ Μπρούνο Σαντιάγκο στη δημοσίευσή του που αναφέρει ότι η Σαχτάρ τον ξέχασε στην Ουκρανία PRINT SCREEN INSTAGRAM

Ο Βραζιλιάνος Τζόναναθ Μπρούνο Σαντιάγκο, που ανήκει στην ομάδα σάλας της Σαχτάρ, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, μαζί με δύο ακόμα συμπαίκτες του, αφού η ομάδα ξέχασε να τους πάρει όταν διέφυγε στη Ρουμανία, με αποτέλεσμα να παραμένουν στην Ουκρανία.

Οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές της Σαχτάρ και της Ντινάμο κατάφεραν να διαφύγουν σχεδόν όλοι από την Ουκρανία μέσω τρένων, ύστερα από τον αποκλεισμό τους σε ξενοδοχείο του Κιέβου, εξαιτίας της εισβολής ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στη χώρα.

Ωστόσο, ο Τζόναναθ Μπρούνο Σαντιάγκο, που ανήκει στην ομάδα σάλας της Σαχτάρ, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, μαζί με δυο ακόμα συμπαίκτες του, που παραμένουν στην Ουκρανία. Ο λόγος είναι ότι η ουκρανική ομάδα ξέχασε να τους πάρει μαζί της.

"Φάγαμε μεσημεριανό στη 13:30 και μετά ανεβήκαμε, πήγαμε στο δωμάτιο για να κάνουμε ένα ντους. Όταν κατεβήκαμε, γύρω στις 4:30 μ.μ., δεν ήταν κανείς εκεί. Ήμασταν πάντα μαζί, αλλά αυτοί απλά μας ξέχασαν και έφυγαν", είπε ο 30χρονος, σε δηλώσεις του στο Globo Esporte.

"Είμαστε πολύ φοβισμένοι. Ελπίζω να μπορέσουμε να βγούμε από αυτήν την τρέλα", τόνισε επίσης, στο Skyup Κιέβου

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ