ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η κόρη του Αμπράμοβιτς έβαλε στο στόχαστρο τον Πούτιν

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς
Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς @2021 MARTIN MEISSNERZ/AP IMAGES

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν είναι και το πλεον αγαπητό άτομο στην Αγγλία μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ωστόσο η κόρη του Σοφία φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, εκτοξεύοντας φραστικά βέλη κατά του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Η ζωή του πλανήτη μοιάζει να έχει εκτροχιαστεί από τα ξημερώματα της Πέμπτης και έπειτα, μετά την απόφαση του προέδρου της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν να εισβάλει η χώρα του στην Ουκρανία, με την παγκόσμια κοινότητα να δείχνει αλληλεγγύη απέναντι στους Ουκρανούς και να καταδικάζει τις ενέργειες των Ρώσων.

Ο στάση του Πούτιν είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα να μπουν στο στόχαστρο από πλευράς δυτικής Ευρώπης και αρκετοί συμπατριώτες του όπως για παράδειγμα ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τον βουλευτή των Εργατικών στην Αγγλία, Κρις Μπράιαντ, να αναφέρεται στον Ρώσο ιδιοκτήτητη της Τσέλσι και να ζητάει του απαγορευτεί η δυνατότητα να κατέχει τις μετοχές αθλητικού συλλόγου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Την ίδια ώρα πάντως που οι βομβαρδισμοί μαίνονται, αίσθηση προκάλεσε μία ανάρτηση της κόρης του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Σοφία, με την 27χρονη κληρονόμο του μεγιστάνα των μπλε, η οποία περνάει πολύ χρόνο της ζωής της στο Λονδίνο, να ασκεί σφοδρή κριτική στον πρόεδρο της χώρας της για τον πόλεμο που άρχισε εναντίον της γειτονικής Ουκρανίας.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η κόρη του Αμπράμοβιτς έβαλε στο στόχαστρο τον Πούτιν
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

"Ο Πούτιν θέλει πόλεμο με την Ουκρανία. Το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο ψέμα της προπαγάνδας του Κρεμλίνου είναι ότι οι περισσότεροι Ρώσοι συμφωνούν με τον Πούτιν", αναφέρει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Αμπράμοβιτς, με αρκετούς πάντως να αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τα λόγια της, θεωρώντας πως η οικογένειά της είναι μία απο τις ευνοημένες του καθεστώτος Πούτιν, με αποτέλεσμα να χτίσει μία τόσο μεγάλη οικονομική αυτοκρατορία ο πατέρας της.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ