ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πογκμπά για Γιουνάιτεντ: "Δεν βοηθάει το να αλλάζεις προπονητή κάθε χρόνο, με μπλόκαρε"

Ο Πολ Πογκμπά στη συνέντευξη Τύπου στη Γιουβέντους
Ο Πολ Πογκμπά στη συνέντευξη Τύπου στη Γιουβέντους PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Πολ Πογκμπά υποστήριξε ότι η κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η συχνή εναλλαγή των προπονητών δεν βοηθάει τους παίκτες, τονίζοντας πως προσωπικά αυτό τον μπλόκαρε.

Στα έξι χρόνια (2016-22) που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Πογκμπά συνεργάστηκε με τέσσερις προπονητές. Ο 29χρονος αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο, του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, του Μάικλ Κάρικ και του Ραλφ Ράνγκνικ.

Έχοντας πλέον κάνει το επόμενο βήμα, το οποίο ήταν να επιστρέψει στη Γιουβέντους ο Γάλλος διεθνής αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο Ολντ Τράφορντ, σχολιάζοντας τη συχνή εναλλαγή των τεχνικών.

Μάλιστα, τόνισε πως όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον μπλοκάρει: "Το να αλλάζω προπονητή κάθε χρόνο είναι δύσκολο, ήταν μία κατάσταση για μένα.

Στη συνέχεια υπήρξαν μερικοί τραυματισμοί, αλλά νομίζω ότι ήταν και ψυχολογικό– το να παίζεις και να μην παίζεις σε κάνει να χάνεις ρυθμό. Υπήρχε λίγο από όλα: προπονητής, ομάδα, θέση. Όλα αυτά με είχαν μπλοκάρει λίγο. Τώρα, όμως, έφυγα και θα δείτε έναν άλλον Πολ. Μπορώ να τα πάω καλύτερα από τα τελευταία χρόνια".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ