ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πογιάτος στους παίκτες: "Ας τα βάλουν με μένα"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος EUROKINISSI

Η νέα απώλεια βαθμών, αυτή τη φορά στη Λάρισα, η κάκιστη εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ισοφαρίστηκε ο Παναθηναϊκός στο 87ο λεπτό από την ΑΕΛ στο "Αλκαζάρ", δημιούργησε εκνευρισμό κι απογοήτευση στα πράσινα αποδυτήρια.

Η πίεση στους ώμους του Ντάνι Πογιάτος και των παικτών του τριφυλλιού πολλαπλασιάστηκε μετά τη δεύτερη αποτυχημένη απόπειρα του Παναθηναϊκού και την κάκιστη εκκίνησή τους στη Super League 1, όμως ο Καταλανός τεχνικός προσπάθησε να αποφορτίσει κάπως την κατάσταση εντός των αποδυτηρίων, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πογιάτος εμφανίστηκε σίγουρος πως οι πράσινοι θα συνέλθουν αγωνιστικά και τόνισε πως ο ίδιος είναι διατεθειμένος να πάρει πάνω του το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στη σεζόν.

"Συνεχίζουμε. Είναι ένα αποτέλεσμα που όλους μας στενοχώρησε όλους, αλλά συνεχίζουμε. Μην ανησυχείτε, θα πάνε όλα καλά, έχουμε δρόμο μπροστά μας", τόνισε αρχικά ο 42χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

"Τώρα όλους θα μας κατηγορούν. Ας τα βάλουν με μένα, δεν με πειράζει. Είμαστε όλοι μαζί μία ομάδα, συνεχίζουμε και όλα θα πάνε καλά..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ