ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πογιάτος: "Ήταν καταστροφή ο Παναθηναϊκός, δεν με άφησαν να δουλέψω"

Πογιάτος: "Ήταν καταστροφή ο Παναθηναϊκός, δεν με άφησαν να δουλέψω"
EUROKINISSI

Ο Ντάνι Πογιάτος παραχώρησε συνέντευξη στην "AS" και αναφέρθηκε στο πέρασμά του απ' τον Παναθηναϊκό, το οποίο χαρακτήρισε καταστροφικό, ενώ υποστήριξε πως έμαθε για την απόλυσή του απ' τον Τύπο.

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα "AS" παραχώρησε ο Ντάνι Πογιάτος και μεταξύ άλλων, όπως είναι λογικό, αναφέρθηκε και στην περίοδο που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο πρώην τεχνικός του Τριφυλλιού χαρακτήρισε καταστροφικό το πέρασμά του απ' τον πάγκο της ελληνικής ομάδας, υποστηρίζοντας πως του επιτράπηκε να δουλέψει όπως θα ήθελε, ενώ αποκάλυψε πως έμαθε για την απόλυσή του απ' τον Τύπο.

"Δεν γνωρίζω τι συνέβη. Προέρχονταν από προβλήματα με το Financial Fair Play. Άλλαξαν παίκτες, τεχνικό διευθυντή... Δεν με άφησαν να δουλέψω. Η δυναμική της ομάδας δεν ήταν τόσο κακή. Ήμουν χαρούμενος στη Ρεάλ, αλλά έφυγα επειδή μου είπαν (απ' τον Παναθηναϊκό) να δώσω ένα στυλ στην ομάδα. Κάναμε μια ήττα και μια ισοπαλία με γκολ στο τέλος και ήθελαν ν' αλλάξουν προπονητή. Υπήρχε καλή προδιάθεση από τον ιδιοκτήτη και δεν υπήρξε κάποιο τελεσίγραφο. Ήταν πολύ περίεργο".

Για το πότε έμαθε για την απόλυση: "Μια μέρα που είχα άδεια, ήμουν έξω με τη γυναίκα μου και με ενημέρωσαν να πάω στα γραφεία. Αλλά πριν απ' αυτό, η απόλυση είχε ήδη κυκλοφορήσει στον Τύπο. Ήταν καταστροφή".

Θυμίζουμε πως ο Πογιάτος έχει αναλάβει απ' τον περασμένο Δεκέμβριο τη νεοφώτιστη στην 1η κατηγορία της Ιαπωνίας, Τοκουσίμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ