ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Πρωτόγνωρη η δοκιμασία τεσσάρων σερί αγώνων σε δέκα ημέρες"

Ο Γκουστάβο Πογέτ στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Ρουμανία
Ο Γκουστάβο Πογέτ στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Ρουμανία INTIME

Ο Γκουστάβο Πογέτ με αφορμή τις κλήσεις του για τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τα επίσημα ματς που έρχονται.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις πρώτες του κλήσεις για επίσημα ματς της Εθνικής. Συγκεκριμένα η Ελλάδα ρίχνεται στη μάχη του Nations League, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τις Βόρεια Ιρλανδία (2/6) και Κόσοβο (5/6), ενώ θα παίξει εντός με Κύπρο (9/6) και Κόσοβο (12/6).

Ο Πογέτ σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος για τα επίσημα ματς, ενώ μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία τεσσάρων ματς σε δέκα μέρες.

Αναλυτικά η δήλωση του Πογέτ:

"Από την ημέρα που απέκτησα την τιμή και το προνόμιο να είμαι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, περίμενα τη στιγμή που θα μπούμε στη διαδικασία των επίσημων αγώνων μας.

Είμαι ενθουσιασμένος που έφτασε αυτή η στιγμή, για την οποία εγώ και οι συνεργάτες μου δουλεύαμε πολύ σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα κάθε μέρα, διότι η αγωνιστική δοκιμασία τεσσάρων διαδοχικών αγώνων σε διάστημα δέκα ημερών, είναι πρωτόγνωρη για όλους και χρειάζεται την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διαχείριση.

Στην παρούσα χρονική στιγμή, αυτό που θέλω να κάνω είναι να καλωσορίσω στην Εθνική Ομάδα όλους τους παίκτες, με τους οποίους θα αγωνιστούμε με ολοκληρωτικό πάθος και πλήρη συναίσθηση του καθήκοντός μας για όλους τους στόχους μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ