BET CORNER

Πληρώνουν τα γκολ στο Champions League, διπλασιασμοί στο Europa League

Ο Μουριέλ εναντίον του Βαράν στο Champions League
Ο Μουριέλ εναντίον του Βαράν © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις συνεχίζονται με δυνατά ζευγάρια. Ματς για γκολ το Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα και Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης. MatchCombo στο Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα. Παιχνίδι υπομονής στο Ρέιντζερς - Σλάβια Πράγας.

(Τρίτη 22:00) Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα: Ματς σταυρόλεξο λόγω της εικόνας που παρουσιάζει η φετινή Ρεάλ Μαδρίτης. Ομολογουμένως οι Μερένγκες έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα φέτος, η άμυνά τους είναι επιρρεπής στο λάθος, λίγο έλειψε και να χάσει από την Έλτσε (2-1), αλλά είχε για άλλη μια φορά τον Μπενζεμά σε καλή μέρα. Το 1-0 υπέρ της μαδριλένικης ομάδας είναι ένα εύθραυστο σκορ σαφώς, ωστόσο το σύνολο του Ζιντάν έχει αποδείξει φέτος ότι στα μεγάλα ματς της σεζόν είναι σοβαρό σε γενικές γραμμές. Η Αταλάντα δεν έχει τίποτα να χάσει, θα ρισκάρει και θα χτυπήσει επιθετικά το ματς, όπως εξάλλου το συνηθίζει . Κομβική η απουσία του Καζεμίρο για τη γηπεδούχο, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Στο 1.75 το MatchCombo της Stoiximan για το Goal/Goal & over 2,5, φαντάζει εφικτό προς επιβεβαίωση.


(Τετάρτη 22:00) Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης: Η Τσέλσι πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο ματς με το 1-0. Ομολογουμένως όμως ήταν ένα ανιαρό ματς, δίχως καλές στιγμές. Με τον Τούχελ η Τσέλσι έχει συμμαζευτεί μέχρι ενός σημείου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα παθογένειες ανασταλτικά, ενώ ανά διαστήματα δυσκολεύεται να τελειώσει το ματς, όπως το 0-0 με τη Λιντς. Η Ατλέτικο Μαδρίτης καλείται να αντιδράσει μετά το 0-0 στο ντέρμπι με τη Χετάφε. Αυτοκαταστροφική από το πουθενά και η διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα πλέον είναι στους 4 βαθμούς. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι μια διαφορετική ιστορία, έχει έναν μπαρουτοκαπνισμένο τεχνικό με τσαγανό που μπορεί να κάνει τους παίκτες να παίξουν για αυτόν. Στα θετικά ότι η φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ιδιαίτερα ποιοτική από τη μέση και μπροστά. Σε τιμές αουτσάιντερ το Goal/Goal στη Stoiximan στο 1.95, αξίζει την προσοχή μας. Περιμένουμε διαφορετικό ματς αυτή τη φορά.


(Πέμπτη 19:55) Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα: Με το 3-0 του πρώτου αγώνα η Ρόμα απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Από την άλλη πλευρά η Σαχτάρ θα πρέπει να νιώθει αδικημένη και πληγωμένη, το σκορ φαντάζει βαρύ βάσει της εικόνας της. Δεδομένα θα το παλέψει, διαθέτει αξιόλογους παίκτες μεσοεπιθετικά, ενώ οι Ρωμαίοι έχουν δικαίωμα χαλάρωσης, κάτι που το βγάζουν έντονα μακριά από το Ολίμπικο. Η Σαχτάρ θα το παλέψει, θα παίξει τα ρέστα της, ωστόσο τους τελευταίους δύο μήνες είναι ένα κλικ πιο αργή και βγάζει μικρά σκορ, δεν θυμίζει τόσο έντονα την ομάδα που αγωνίστηκε στο Champions League. Το MatchCombo της Stoiximan 1Χ & under 3,5 στο 2.25 κρίνεται ασφαλές και λογικό ποντάρισμα.


(Πέμπτη 22:00) Ρέιντζερς - Σλάβια Πράγας: Ανοιχτοί λογαριασμοί έμειναν για τη Γλασκώβη μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Η Σλάβια έπιασε στον ύπνο την πρωταθλήτρια Σκωτίας στο 7’, αλλά μετά από 30 λεπτά το παιχνίδι ήρθε στα ίσια. Σε γενικές γραμμές οι Τσέχοι ήταν ανταγωνιστικοί, έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο, έκαναν περισσότερες φάσεις, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη. Ο Τζέραρντ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ρίχνει όλο το βάρος στο Europa League. Το έδειξε και με τις δηλώσεις του. Η Σλάβια οφείλει να πάει προσεκτικά το παιχνίδι, όπως και το εκτός έδρας με τη Λέστερ στο προηγούμενο γύρο που επικράτησε 2-0. Η Ρέιντζερς είναι επικίνδυνη στην κόντρα και θα χτυπήσει μόλις βρει κενό. Περιμένουμε ματς υπομονής στο πρώτο μέρος και περισσότερα ρίσκα μετά την ανάπαυλα. Αποδεκτό το 1.97 της Stoiximan για το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo Credits: © 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ