BET CORNER

Πληρώνουν οι Γάλλοι και ο Βέχορστ

Ο Βέχορστ της Βόλφσμπουργκ δοκιμάζει σουτ κόντρα στη Ντόρτμουν
Ο Βέχορστ της Βόλφσμπουργκ κόντρα στη Ντόρτμουν Ⓒ 2021 MARTIN MEISSNER, POOL/ ASSOCIATED PRESS

Γεμάτο δυνατές μονομαχίες το Σαββατοκύριακο στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πληρώνει ο φορμαρισμένος ο Βέχορστ. Ντέρμπι στη Γαλλία με τα δεδομένα να βγάζουν επιλογές σε απόδοση 1.86 και 2.08. Ματς για γκολ στο Σαν Σεμπαστιάν.

(Σάββατο 16:30) Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ: Στο Λεβερκούζεν η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ για την 18η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα σ’ ένα δυνατό σταύρωμα για τη μάχη της τετράδας και κομβικό για την οικονομία του πρωταθλήματος. Με πολλά σκαμπανεβάσματα και οι δυο και όποιος χάσει πιθανό να βυθιστεί στην εσωστρέφεια. Στην τρίτη θέση με 32 βαθμούς η Μπάγερ, έκτη η φιλοξενούμενη με 29.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκπληκτική νίκη κόντρα στη Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα με 2-1. Από νίκη προέρχεται και η Βόλφσμπουργκ, 2-0 εκτός έδρας τη Μάιντς. Νίκη πάντως που δεν άφησε και πολλά στη μνήμη, αφού η αγωνιστική παρουσία της ήταν υποτονική σε γενικές γραμμές. Τουλάχιστον δύο γκολ έχει πετύχει στα 4/5 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Η Λεβερκούζεν δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά οι Λύκοι ξέρουν να παίζουν άμυνα, και θα θέλαμε ομολογουμένως πιο τσιμπημένο τον άσο. Τα ματς της Λεβερκούζεν γίνονται από το πουθενά ροντέο και ο Βέχορστ, γκολτζής των Λύκων είναι σε σούπερ κατάσταση. Αξίζει το 2.20 της Stoiximan για το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση.

(Σάββατο 19:30) Σοσιεδάδ - Μπέτις: Στο Σαν Σεμπαστιάν η Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Μπέτις σε μια περίοδο που οι Βάσκοι δείχνουν στα πάνω τους. Μετά από μια φάση εσωστρέφειας, που η ομάδα έδειχνε να χάνει τη χημεία της η γηπεδούχος δείχνει να ρολάρει εκ νέου. Έπαιξε με αλλαγές μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο με την Κόρδοβα, έπεισε με την παρουσία της όμως και πήρε τη νίκη με 2-0. Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στις λεπτομέρειες από την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ.

Κληρώθηκε στην επόμενη φάση με την αποψινό αντίπαλό της, ο αγώνας στην Ανδαλουσία σε τρεις μέρες. Από τέσσερις σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις η Μπέτις και αυτό δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από εκεί και πέρα οι βερδιμπλάνκος είναι αρκετά σοφτ στη μεσαία γραμμή, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ρήγματα απόψε. Η Σοσιεδάδ είναι καλοδουλεμένη ομάδα, αλλά ο άσος θα έπρεπε να κοστολογείται πιο ψηλά. Προτιμότερο το over 2,5 που κυκλοφορεί στο αξιόλογο 1.85 στη Stoiximan, αφού γίνεται λόγος για δύο ομάδες που τρέχουν και κάνουν φάσεις.

(Σάββατο 22:00) Μονακό - Μαρσέιγ: Μεγάλο ματς στον γαλλικό νότο για την 21η αγωνιστική του Σαμπιονά. Μονακό εναντίον Μαρσέιγ με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την τρίτη Λιόν. Σε καλύτερη μοίρα σαφώς οι Μονεγάσκοι που απέχουν τέσσερις βαθμούς. Οκτώ οι βαθμοί της απόστασης για τους Φωκαείς από την άλλη, που χρωστούν και ένα ματς. Στα πάνω της μετά από καιρό η Μονακό με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Δεν έχει χτυπήσει ακόμα κόκκινο η εμφάνισή της, αλλά κερδίζει. Με τη Μονπελιέ πήγε από το πουθενά να τα κάνει θάλασσα αφού στο 61’ ήταν μπροστά με 3-0, αλλά έως το 69’ είχε δεχτεί δύο μαζεμένα γκολ.

Η Μαρσέιγ προσπαθεί να στρίψει, αλλά έχει έντονο πρόβλημα στο γκολ και της λείπει το καθαρό μυαλό. Προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες εάν συνυπολογίσουμε και αυτή στο Super Cup από την Παρί Σεν Ζερμέν. Γκάζια από διοίκηση και Αντρέ Βίλας Μπόας, αποκτήθηκε και ο Μίλικ μπας και βρεθεί λύση στο επιθετικό κομμάτι. Εκτός τόπου και χρόνου στην εντός έδρας ήττα από τη Λανς με 1-0. Συνήθως στα ντέρμπι η Μαρσέιγ προσπαθεί να γυρίσει τον διακόπτη, αυτή την περίοδο όμως αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Η Μονακό μετράει σερί νικών, έχει αυτοπεποίθηση και ας μην βγάζει μάτια με το ποδόσφαιρο που παίζει. Δίκαιο το 1.86 που προσφέρει η Stoiximan για τον άσο.

(Κυριακή 22:00) Σεντ Ετιέν - Λιόν: Γαλλικό κλασικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα το βράδυ της Κυριακής. Ματσάρα με τα όλα της και μια κόντρα που κρατάει χρόνια. Αναμέτρηση που χαρακτηρίζεται από ένταση, μονομαχίες και γκολ. Ενώ είναι ενδεικτικό το γεγονός πως παραδοσιακά σε ο,τι κατάσταση και να βρίσκεται η μια ή η άλλα πάντοτε τα τελευταία χρόνια βγάζει καλό πρόσωπο. Παραδοσιακά στην πλευρά αυτή βρίσκεται η Σεντ Ετιέν. Οι Στεφανουά αυτό το διάστημα προσπαθούν να το παλέψουν, μετρούν 4/5 goal/goal τελευταία, αλλά δεν μπορούν να κάνουν παραπάνω πράγματα.

Πνίγεται στην εσωστρέφεια η γηπεδούχος, κυρίως όμως στα προβλήματα, αφού πλησιάζει την επικίνδυνη ζώνη, ενώ κόντρα στο Στρασβούργο ήταν κατά πολύ ταλαιπωρημένη γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0. Ο κορονοϊός τής έχει σταθεί μεγάλο εμπόδιο, αφού το προηγούμενο διάστημα ανακοίνωσε 18 κρούσματα (παίκτες και προπονητικό επιτελείο). Η Λιόν είναι σε σούπερ κατάσταση, προέρχεται από την πρώτη ήττα της μετά από 16 αγώνες και θέλει να επιστρέψει στον κόλπο του τίτλου αφού η ήττα από τη Μετς (1-0) την έριξε στη βαθμολογία.

Πλέον βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Παρί, χρωστάει όμως και ένα ματς. Δεν παίζει ο καλός χαφ Πακετά. Μιλάμε για ντέρμπι, αλλά το διπλό είναι αναμενόμενα χαμηλά κόντρα στην αποδεκατισμένη Σεντ Ετιέν. Το MatchCombo 2&over 2,5 στο 2.08 που προσφέρει η Stoiximan κρίνεται άξιο προσοχής.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo Credits: ⓒ 2021 Martin Meissner, Pool/ Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ